Coneix el «Pokemon Go» de les Falles de València

6 de març de 2017
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

Las Naves i Non Spoon Lab presenten l’app en Convent Jerusalem Falles Play & Go, el «Pokemon Go» de les Falles de València fallas-play&go-header

  • Las Naves Centre d’Innovació Urbana de l’Ajuntament de València, en la seua línia de suport a la creació digital valenciana, ha col·laborat amb l’empresa Non Spoon Lab, per a l’impuls d’aquesta aplicació per a telèfons mòbils, en la qual se superen missions geolocalitzades que estan situades estratègicament en monuments fallers o llocs claus de la ciutat. A més, el joc ofereix també al visitant tota la informació turística relacionada amb les Falles.
  • L’aplicació és gratuïta i està disponible per a iPhone i Android. La competició començarà durant les Falles de 2017.

Non Spoon Lab, creadors de Falles Play & Go, i Las Naves Centre d’Innovació Urbana de l’Ajuntament de València, presenten demà a les 19h en la Falla Convent Jerusalem el joc per a telèfons mòbils inspirat en “Pokemon Go” per a promocionar la Falles de València i celebrar la seua recent declaració com a Patrimoni de la Humanitat.

Els usuaris i usuàries poden usar els seus mòbils per a superar missions geolocalitzades que estan situades estratègicament en monuments fallers o llocs claus de la ciutat, aconseguir punts i competir per regals mitjançant jocs de realitat augmentada.

A més, l’aplicació ofereix tota la informació turística relacionada amb les Falles, com la localització dels monuments, fotos, descripcions i esdeveniments destacats, i es poden valorar els monuments i deixar comentaris. El joc és gratuït i està disponible per a iPhone i Android. La competició començarà durant les Falles de 2017.

Falles Play & Go és un projecte sense ànim de lucre del laboratori tecnològic Non Spoon, en el qual col·laboren diversos comerços i agrupacions valencianes, els quals ofereixen regals als i les usuàries, com smartphones, consumicions gratis, etc.

Aquest projecte s’inclou dins de la línia de treball oberta des de fa un any per Las Naves per a fomentar i impulsar la creació digital valenciana. L’aplicació va ser finalista en el concurs nacional d’aplicacions turístiques de FITUR. La seua matriu, Play & Go, és una potent eina turística que permet crear experiències de joc úniques relacionades amb els llocs que es visita. Pot aplicar-se a qualsevol tipus de destinació, com a esdeveniments, ciutats, comarques, fires o fins i tot parcs d’atraccions.

Les apps creades amb aquesta tecnologia es poden personalitzar amb mapes i missions i utilitzar com una eficaç eina d’engagement i de màrqueting. És un pas més enllà de les tradicionals aplicacions turístiques i una finestra oberta per als assistents de qualsevol destinació, directament en el mòbil.

Non Spoon és un laboratori tecnològic fundat pels emprenedors Carles Pons i Daniel G. Blázquez, amb més de 15 anys d’experiència en la indústria del videojoc espanyol. Està situada en la Universitat Politècnica de València i està especialitzada en el desenvolupament de projectes innovadors capaços de generar noves startups d’èxit. Des de la seua fundació a l’estiu de 2016, han desenvolupat diversos projectes en associació amb altres emprenedors, en sectors com els eSports, els joguets, el turisme o l’educació.

https://twitter.com/fallasplayandgo

Imatges i material gràfic ací

COMPARTEIX:
TW - FB