Col·lab participa a la primera edició de la Universitat d’Estiu de Aras de los Olmos (UVAO)

11 de juny de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El dijous 28 de juny a la vesprada les persones assistents a l’esdeveniment podran conèixer durant la taula redona “L’Economia col·laborativa des de la innovació i l’emprenedoria social” què és i com està sent l’evolució de l’espai col·laboratiu de Las Naves Col·lab.
  • Esdeveniment gratuït, limitat a 100 places i obert a tot tipus de públic. Inscripcions ací

El Teatre Municipal de Aras de los Olmos acull des del pròxim 17 de juny fins al 29 l’esdeveniment “L’Economia col·laborativa des de la innovació i l’emprenedoria social” organitzat per la Universitat de València (UV).

Aquesta I edició de la Universitat d’Estiu Ciència i Desenvolupament Rural pretén subratllar la connexió del camp i de la muntanya amb el món de la intel·ligència digital, de les Tics, del Big Data i de la innovació en general. Responsables polítics, professors universitaris i emprenedors situats en l’avantguarda d’aquests processos –indústria, turisme, economia col·laborativa, sector agropecuari o serveis socials– ens submergiran en l’aplicació pràctica d’aqueixes noves tecnologies al servei del desenvolupament rural.

Dins d’aquest context, les persones assistents podran conèixer els projectes engegats d’innovació social dins de l’espai col·laboratiu de Las Naves, Col·lab, de la mà de Raúl Contreras que participarà en una taula redona sobre economia col·laborativa a les 13.30h el dijous 28 de juny.

Més informació ací: diptico UVAO 2018

COMPARTEIX:
TW - FB