Particpants al VLC Startup Market

Col·lab porta la seua innovació al VLC Startup Market amb estands i activitats de networking amb emprenedors i ciutadania

14 de octubre de 2022
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

El programa de l’esdeveniment inclou propostes per a tots els públics

/ L’acceleradora d’iniciatives amb triple impacte de Las Naves tindrà presència directa, amb un estand propi i els de huit de les startups accelerades, que presentaran les seues solucions en l’escenari principal.

/ L’esdeveniment celebra la seua quarta edició aquest cap de setmana, 15 i 16 d’octubre, en la Plaça de l’Ajuntament de València.

/ El programa de 2022 reforça les propostes per a les famílies i el públic infantil, amb continguts com a tallers, gaming i representacions.

Col·lab, l’acceleradora d’iniciatives emprenedores amb triple impacte del centre d’innovació Las Naves, desembarca aquest cap de setmana en la Plaça de l’Ajuntament de València per a unir-se al VLC Startup Market.

En la seua quarta edició, aquest esdeveniment, organitzat per València Activa i VIT Emprende, converteix, de nou, el cor de la ciutat en un gran espai de connexió entre la ciutadania i la innovació i la tecnologia que es desenvolupa a València, amb estands i un ampli programa d’activitats per a tots els públics, que inclou presentacions, taules redones, tallers infantils, concursos, jocs teatre d’autòmats i concerts, entre altres.

Col·lab disposarà d’estand propi, en la zona de ‘Ecosistema’. A més, set dels seus startups compten amb instal·lacions individuals en la zona de ‘Market’: Valua Arts & Crafts; Integrazafat@s Agència Inclusiva; Reusa’m; Cogniti; Voramar FanPlastic; Baukunst Patrimoni Virtual / E-Plau Heritage, i EsportiVA.

Per part seua, ImpactE participarà en l’esdeveniment en la zona reservada per a les empreses que han intervingut en la 6ª edició de la trobada Innpulso Emprende, que ha celebrat la Red de Ciudades de la Ciencia i la Innovación, aquest divendres a València.

Les startups vinculades a Las Naves tindran l’oportunitat de presentar les seues iniciatives i solucions en l’escenari principal de la trobada, en breus intervencions dinàmiques, amb format pitch, al costat de la resta d’empreses participants.
“El VLC Startup Market permet acostar emprenedors i ciutadania, generant dinàmiques molt interessants, i crear noves aliances i sinergies entre entitats de l’ecosistema emprenedor. És una gran ocasió per a posar en valor la gran faena d’innovació que s’està fent a València per a millorar la ciutat, el seu entorn i la vida de les persones”, apunta Mauro Xesteira, manager de Col·lab.

En aquest sentit, l’escenari principal acollirà, durant els dos dies de l’esdeveniment, presentacions i converses sobre emprenedoria, tecnologia, innovació i igualtat, les intervencions institucionals, concerts i altres propostes per a les persones assistents.

A més, el subdirector tècnic de Las Naves, David Rosa, participarà en la jornada que se celebrarà el diumenge 15, al migdia, en la zona Tech del VLC Startup Market.

Missions València 2030

El centre d’innovació Las Naves i la Delegació d’Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de València són els responsables de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació, sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, un país o tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.

Actualment, València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, ja forma part de les 100 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat en la missió “ciutats intel·ligents i climàticament neutres”.

COMPARTEIX:
TW - FB