Col·lab de Las Naves presenta els avanços dels equips de la seua primera edició en un Demo Day

16 de juny de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La primera acceleradora pública de València va acollir en la seua 1a Edició a 14 projectes, dels quals es presenten 11 en aquest esdeveniment.
  • Es tracta de la primera activitat presencial que tindrà lloc al centre d’innovació després del confinament, encara que també s’emetrà en streaming a causa de l’aforament limitat.
  • Actualment, en la 2a Edició es troben treballant 15 equips.

Col·lab, acceleradora pública de Las Naves, organitza un Demo Day dilluns que ve 22 de juny, a les 18.00 hores, com a tancament a la seua 1a Edició. L’objectiu és que 11 dels seus primers equips presenten els avanços que han fet, 7 d’ells en Pre-acceleració i 4 en Acceleració.

Els projectes aborden reptes com a cultura inclusiva, un prototip de Vehicle de Mobilitat Personal (VMP) elèctric de tres rodes, una eina online que permet obtindre indicadors ambientals de la ciutat o moda sostenible.

El Demo Day de Col·lab serà el primer esdeveniment amb públic que se celebre en el centre d’innovació Las Naves després del confinament. Es prendran totes les mesures sanitàries i de seguretat necessàries, encara que com l’aforament serà limitat també s’emetrà en streaming a través del canal Youtube de Las Naves.

Carlos Galiana, regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, considera que “és necessari conéixer el treball de projectes que formen part de la primera acceleradora pública de la ciutat, que la ciutadania sàpia el que es fa amb transparència”. També ha assenyalat la importància “de premiar l’esforç d’aquests magnífics equips humans que treballen perquè els seus projectes d’innovació social impacten positivament en la ciutat i, sobretot, en les persones que vivim en ella”.

Després de la presentació de cadascun dels projectes es triarà el millor, en cadascuna de les categories, i se li entregarà un premi en metàl·lic perquè puguen avançar en el seu treball. En el cas del millor projecte en Pre-Acceleració s’entregaran 3.000 euros i en Acceleració el millor projecte rebrà 4.000 euros, entregat pel regidor Carlos Galiana.

La primera acceleradora pública de València

Col·lab és una acceleradora pública que forma part de Las Naves i el seu objectiu és el foment de l’emprenedoria amb triple impacte: social, econòmic i mediambiental. És, a més, una de les eines del Marc Estratègic #MissionsVLC2030, que desenvolupa la política d’innovació pública a la ciutat de València.

En la seua primera edició (entre octubre de 2019 i abril de 2020) va acollir 2 programes, Pre-acceleració i Acceleració, i un total de 14 projectes.

Pre-acceleració és un programa de promoció de l’emprenedoria innovadora destinada a aquelles iniciatives emprenedores que estan buscant la validació i el reforç del seu model de negoci.

Per part seua, Acceleració és un programa de promoció de l’emprenedoria innovadora l’objectiu del qual és oferir suport a aquells projectes emprenedors que, després d’haver validat el seu model de negoci, estan a punt d’iniciar la seua fase de comercialització o porten uns mesos comercialitzant el seu producte o servei.

COMPARTEIX:
TW - FB