Col·lab de Las Naves impulsa una botiga en línia de productes de proximitat

1 de febrer de 2021
CATEGORIA:
Agroalimentació
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Mercat Horta Viva és un dels 15 projectes d’innovació social que estan actualment en l’acceleradora pública Col·lab de Las Naves.
  • El seu objectiu és tindre una única botiga en línia productes de qualitat i de proximitat de diversos xicotets productors a preus justos.

Oferir en una única botiga en línia productes de qualitat i de proximitat de diversos xicotets productors a preus justos, que el consumidor pot trobar junts pagant unes úniques despeses d’enviament per la seua compra. Aquest és l’objectiu de Mercat Horta Viva, un projecte de l’acceleradora pública de Las Naves.

Carolina Castellar i Miquel Minguet són les dues persones responsables del projecte que, després d’11 anys treballant en agroturisme i organitzant activitats gastronòmiques, van acumular experiència per a seleccionar molt bé als productors i els productes que ofereixen en el seu Mercat Horta Viva.

L’arribada de la pandèmia va ser un impuls per a aquesta empresa que està en el Col·lab de Las Naves. “Nosaltres ens dediquem a l’agroturisme des de fa 11 anys, i moltes vegades després d’organitzar activitats amb els productors els clients ens demanaven els seus productes perquè no els era fàcil trobar-los. Així que quan va arribar la pandèmia i el confinament vam veure clar que era el moment de posar en marxa el projecte. En realitat el nostre projecte naix de la pandèmia, així que estem esperant veure com és sense ella, que esperem que siga prompte”, comenta Miguel Minguet.

I encara que va nàixer com un projecte en línia, ja estan pensant a fer el salt al món offline, amb una botiga física que servirà de punt de trobada amb els clients, poder així obtindre més feed-back i créixer millorant el servei.

A més, acaben de llançar “el joc de l’horta”, un joc de cartes educatiu amb el qual es pretén acostar al gran públic la cultura agroalimentària i posar en valor la figura de l’agricultor, amb una dinàmica senzilla de parelles.

Formar part de Col·lab ha ajudat a Mercat Horta Viva a “Formar-se millor. Crec que està molt ben estructurat, la idea de sessions grupals i individuals, per temàtiques que abasten tot el que podem necessitar… i després està el bon fer de tot l’equip i la professionalitat i proximitat de les persones mentores, que estan molt ben seleccionats per a ajudar-nos des d’una perspectiva pròxima al món real de les startups”, conclou Miguel Minguet.

Col·lab, l’acceleradora pública de projectes de triple impacte

Col·lab és l’acceleradora pública de Las Naves amb triple impacte: social, econòmic i mediambiental. Col·lab forma part de les eines de la iniciativa #MissionsValència, impulsada per l’Ajuntament de València. Des del seu naixement ha impulsat 34 projectes emprendedors.

COMPARTEIX:
TW - FB