Ciuta·lab

ciuta·lab

Un espai en el qual puguem ajuntar-nos a pensar els reptes que té la ciutat, i a buscar entre totes les persones solucions innovadores per a afrontar-los.

Ciuta·lab  és un lloc en el qual aprendre a participar, a experimentar i a produir de manera conjunta eixes solucions. Un espai d’investigació i innovació en el qual reunir persones diverses, amb experiències i sabers diferents. Un espai per a disoñar la ciutat que volem i començar a fer-la realitat.

Els laboratoris ciutadans de Las Naves busquen convertir-se en un lloc en el qual aprendre a participar, a experimentar i a produir de manera conjunta eixes solucions. Un espai d’investigació i innovació en el qual reunir persones diverses, amb perfils diferents, i amb experiències i sabers diversos.

Ciuta·lab treballarà des de quatre valors centrals: col·laboració, experimentació, obertura i cures.

Qui som?

Ciuta·lab pretén amb aquest espai ajuntar a actors diversos de les anomenades “quatre hèlices” de la innovació (sector públic, sector privat, sector acadèmic-investigador i societat civil) des d’una lògica ciutadana, per a pensar col·lectivament els reptes que té la ciutat orientats a la missió climàtica aprovada València Ciutat Neutra i buscar de manera col·laborativa solucions innovadores per a afrontar-los.

Programació

Formació i Events

A calendar of events
2022Gen
DilDimDimDijDivDisDiu
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Galeria

Vídeos de Ciuta·lab

X
CARREGAR MÉS