Cicle de Tallers Avalua·lab: “Tècniques innovadores d’investigació qualitativa aplicades a l’avaluació de polítiques públiques”

15 de abril de 2021
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Cicle de Tallers Avalua·lab: “Tècniques innovadores d’investigació qualitativa aplicades a l’avaluació de polítiques públiques”

L’avaluació és una eina clau per a la millora contínua de les polítiques públiques, més encara en un context tan complex com l’actual, marcat per la crisi sanitària de la COVID-19 i les seua conseqüent crisi econòmica i social.

El laboratori d’avaluació de Polítiques Públiques Avalua·Lab de Las Naves, et convida a participar en aquest taller online que analitza les tècniques i eines d’investigació social més recents i noves en el camp de l’avaluació de les polítiques públiques. En particular treballarem una dinàmica de grup, fent ús de whiteboard i aplicant una anàlisi “pre mortem”, orientat a una millor presa de decisions.

La participació en aquest taller és online i estarà limitada, amb la finalitat de garantir una adequada participació de totes les persones intervinents.

6 de maig – 1ª edició (PLACES ESGOTADES)

13 de maig – 2ª edició

Inscriu-te:

COMPARTEIX:
TW - FB