Càtedra Ciutat de València UV inicia un estudi innovador que recollirà el potencial cultural i creatiu de la ciutat

12 de setembre de 2016
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

* L’informe inclourà de manera mapificada a través d’indicadors l’activitat creativa i cultural de València.

* Està previst que els resultats es presenten al públic durant el proper mes d’abril.

InnDEA València promou a través de Càtedra Ciutat de València UV, un estudi, que dirigiran els investigadors Pau Rausell i Rafael Boix, i que aportarà una visió completa del potencial de la nostra ciutat en l’àmbit de les indústries culturals i creatives.

L’objectiu d’aquest treball és recollir la informació sobre les activitats econòmiques relacionades amb la cultura i la creativitat, incloent àrees com els videojocs, les arts gràfiques, la dansa, la producció audiovisual, la moda, o activitats relacionades amb l’arquitectura o el patrimoni.

Gràcies a aquest estudi València tindrà per primera vegada de manera mapificada tota la informació de les seues dinàmiques creatives i culturals que es materialitzarà en un informe de caràcter públic i gratuït que està previst es presente al proper mes d’abril.

El regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA València, Jordi Peris, ha explicat que amb aquesta col·laboració es donarà a conèixer «l’impacte positiu del desenvolupament d’aquest sector i la seua capacitat per generar creixement econòmic, social i fomentar la generació de talent i innovació a la ciutat».

L’edil ha fet especial èmfasi en la importància que té aquest sector, «ja que les empreses i entitats culturals i creatives actuen com a catalitzadors de la innovació tecnològica en la majoria dels seus casos».

COMPARTEIX:
TW - FB