Fotografia dels guanyadors del millor videojoc als València Indie Awards

‘Blasphemous 2’, de The Game Kitchen, guanya el premi a millor videojoc als Valencia Indie Awards

20 de maig de 2024
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Hui dissabte s’han entregat els deu guardons durant la sèptima edició de Valencia Indie Summit
  • Organitzat per ADEVI (Asociación de Artistas y Desarrolladores de Videojuegos) i València Interactive, en col·laboració amb l’Ajuntament de València a través de la Fundación de la Comunidad Valenciana para la Promoción Estratégica, el Desarrollo y la Innovación Urbana, ubicada en Las Naves

Durant tres dies València Indie Summit ha congregat a més de 1.000 persones, entre professionals i aficionades al videojoc independent, tant nacionals com internacionals que han assistit de manera presencial i en línia. Després de set anys, este esdeveniment s’ha consolidat com la més important trobada de la Comunitat Valenciana en desenvolupament de jocs i un dels més importants d’Espanya.

Esta activitat forma part de València Game City, la iniciativa emmarcada dins de l’estratègia d’innovació València Innovation Capital amb la qual l’Ajuntament de la ciutat vol potenciar la indústria local del videojoc.

Els dos primers dies han estat dedicats a professionals del sector, desenvolupadors i indústria. Els primers han pogut compartir la seua visió de la situació actual i la seua experiència; mentres que les empreses del sector valencià han intentat facilitar la cerca d’ocupació als potencials candidats.

El tercer dia, a més de continuar amb les presentacions de jocs, s’ha obert al públic en general que ha pogut provar els videojocs exposats.

I l’esdeveniment s’ha tancat amb el lliurament de les deu categories dels València Indie Awards, el primer premi dels quals ha recaigut en Blasphemous 2, de l’estudi The Game Kitchen, que també ha aconseguit els guardons de ‘Millor joc de consola’, ‘Millor disseny’ i ‘Millor música’.

La resta de premis han sigut:

Millor art: ‘Many Pieces of Mr. Coo’, de Gammera Nest

Millor joc en desenvolupament: ‘Hermetica’, de Red Mountain

Millor Narrativa: ‘The Thaumaturge’, de Fool’s Theory

Millor joc de PC: ‘Ak Xolotl’, 2 Awesome Studio

Millor joc del públic: ‘Many Pieces of Mr. Coo’, de Gammera Nest

Millor joc Made in València: ‘Minabo’, de Devilish Games

 

Valencia Game City 

Valencia Game City és la iniciativa de l’Ajuntament de València, emmarcada dins de l’estratègia d’innovació València Innovation Capital, dissenyada per a consolidar i potenciar la ciutat com un hub líder en la indústria del videojoc i esports. Per a això es proposa com a objectius enfortir la indústria local, fomentar la innovació i l’educació, promoure el turisme i la cultura, impulsar el desenvolupament tecnològic, fomentar la inclusió i el desenvolupament social. ​  ​

 

València Innovation Capital 

L’estratègia València Innovation Capital de la Regidoria d’Innovació de l’Ajuntament pretén fomentar una ciutat dinàmica, diversa i creativa que siga l’hub d’innovació tecnològica de referència del Mediterrani. Esta estratègia promou la col·laboració públic-privada, ser catalitzadora de l’ecosistema d’innovació i emprenedoria tecnològica de la ciutat i cerca generar ocupació de qualitat i d’alta qualificació a València.

La tecnologia és el com, i l’ésser humà és el perquè. València Innovation Capital aposta per resoldre els problemes reals de la ciutat amb una innovació pròxima que siga efectiva i tinga un impacte directe en la vida de les persones.

La tecnología es el cómo, y el ser humano es el porqué. València Innovation Capital apuesta por resolver los problemas reales de la ciudad con una innovación cercana que sea efectiva y tenga un impacto directo en la vida de las personas.

COMPARTEIX:
TW - FB