TORNAR ENRERE

Las Naves premia el proyecto ‘Biblioteca plenamente inclusiva’ en los Premios del Laboratorio de Cultura Inclusiva que promueve el centro de innovación.

Se iniciará próximamente en la biblioteca pública municipal Germana de Foix como proyecto piloto, con la intención de extenderse a otras bibliotecas municipales.

COORDINADOR:

Nombre

PRESSUPOST

100.000€

PERÍODE D’EXECUCIÓ

Enero del 2019 – Marzo 2020

PROGRAMA

CONVOCATÒRIA

Enero del 2019 – Marzo 2020

PARTICIPANTS

Nom

Cargo

Nom

Cargo

Nom

Cargo

Nom

Cargo

Programa escolar POLIS

Programa educatiu POLIS

El programa escolar POLIS, impulsat pel Laboratori d’Anàlisis i Avaluació de Polítiques Públiques Avalua·Lab de Las Naves i la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, és una iniciativa pilot adreçada a l’alumnat de Secundària i FP de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de posar en valor la rellevància de les polítiques públiques en la vida de les persones i disminuir la desafecció política entre els i les més joves

Amb POLIS, l’alumnat obté recursos i eines per desenvolupar una anàlisi crítica de les polítiques públiques, fent-ho, a més, a partir de l’ús de dades obertes disponibles en organismes oficials i públics.

En la següent presentació pots conéixer el projecte, així com consultar els materials didàctics i els recursos audiovisuals pedagògics amb els quals es desenvolupa POLIS:

Captura del vídeo sobre Programa escolar d'anàlisi de Polítiques Públiques