logo-ajunt
WEB ACCESSIBLE

1. QUÈ ÉS AVALUA·LAB?

Avalua.lab és un Laboratori de Polítiques Públiques, que té com a objecte -tal i com el seu nom indica- l’estudi i la investigació de noves metodologies des de les quals aproximar-se a l'anàlisi i avaluació de les polítiques públiques, donant-les a conèixer a la ciutadania i aprofitant i promovent l’ús de les plataformes de dades obertes actuals.

Aquest laboratori contribueix a la millora de la transparència en les administracions públiques, desenvolupa un paper fiscalitzador de la tasca dels responsables polítics i per damunt de tot millora l’acció de les polítiques públiques.

2. QUI SOM?

L'Avalua·lab, amb un fort caràcter col·laboratiu, compta amb la participació de representants de la Direcció General de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la GVA; dels Serveis d’Innovació i Estadística de l’Ajuntament de València; de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València; de l’empresa K-Veloce (consultora especialitzada en I+D+i); i de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de València i el Grup Sociograma.

És a dir, a l'Avalua·lab trobem la presència de les 4 hèlix: l'Administració Pública, el món acadèmic -especialment d’especialistes en ciència política i administració i polítiques públiques-, el sector privat i la societat civil.

3. ON ESTEM?

A Las Naves, centre d'innovació de l'Ajuntament de València.

Carrer de Joan Verdeguer, 16. València.

4. QUÈ FEM?

A l'Avala·lab s’examinen les polítiques públiques, s’analitzen les errades i els encerts, es vol millorar l’acció del govern de la ciutat:

  • Bones Pràctiques d’Avaluació de Polítiques Públiques 
  • Formació/Esdeveniments
  • Guia d’Avaluació de Polítiques Públiques 
  •  Xarxa d’entitats i professionals avaluadors