avalua·lab

Ací s’exploren altres fórmules des de les quals estudiar i analitzar les polítiques públiques. Busquem millorar la governança.

Avalua·lab és un Laboratori d’Anàlisi i Avaluació de Polítiques Públiques que té com a objectiu buscar noves formes d’aproximació a l’estudi de les polítiques públiques per a contribuir a la millora de l’acció de govern.

Aquest laboratori treballa en el foment de la transparència de l’acció pública. Facilita a les persones que desenvolupen responsabilitats polítiques la possibilitat de retre comptes de les iniciatives de govern implementades, i a la ciutadania el poder conéixer quin és l’impacte d’aquestes mesures sobre les seues vides.

La meta és millorar la governabilitat i la formulació de noves polítiques públiques, comptant amb la participació de la societat civil, donant  resposta a les seues necessitats més sentides.

Col·laboradors

Qui som?

Avalua·lab té un marcat caràcter col·laboratiu, i reuneix a les quatre hèlix: l’Administració Pública, el món acadèmic -especialment d’especialistes en ciència política i administració i polítiques públiques-, el sector privat i la societat civil.

Compta amb la participació de representants de la Direcció General de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana; dels Serveis d’Innovació i Estadística de l’Ajuntament de València; de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València; de l’empresa K-Veloce (consultora especialitzada en I+D+i); i de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de València i el Grup Sociograma.

Programació

Formació i Esdeveniments

A calendar of events
2024Jul
DilDimDimDijDivDisDiu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Avaluacions

Projectes avaluats
recentment

Noticies

Articles d’interés

Galeria

Vídeos de Avalua·lab

X
01/12/2022
Presentació de la II edició del Baròmetre d’Avaluació de Polítiques Públiques
16/11/2022
Ciutats Sostenibles: Les SBN per afrontar reptes de València. El cas Wuhan.
CARREGAR MÉS