Avalua·lab conversa

13 de gener de 2021
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Las Naves, dins de Avalua·lab, el seu Laboratori d’Anàlisi i Avaluació de Polítiques Públiques, inicia la sèrie “Avalua·lab conversa”.
    Es tracta d’una sèrie d’entrevistes amb professionals rellevants de l’àrea que aporten el seu punt de vista sobre diferents qüestions.

El centre d’innovació Las Naves de l’Ajuntament de València creu que avaluar i analitzar les polítiques que, des de les institucions públiques, s’estan implantant és fonamental per a aqueixes accions tinguen un impacte positiu en les nostres vides.

Per a contribuir a la difusió d’aquesta pràctica i que totes les persones tinguem accés als beneficis de l’avaluació, dins de Avalua·lab iniciem la sèrie d’entrevistes “Avalua·lab conversa”.

Es tracta d’una sèrie d’entrevistes amb professionals molt importants amb les quals descobrir qüestions com els canvis en l’avaluació de polítiques públiques, com fer una avaluació més efectiva o com està afectant la Covid a l’avaluació de polítiques públiques.

Juan Casero (Societat Espanyola d’Avaluació de Polítiques Públiques):

 

Luis Campos (Director general de l’Observatori de la Realitat Social de Navarra):

Antonio Igea (President de la Xarxa Internacional d’Avaluació de Polítiques Públiques):

Aida El Khoury de Paula (Associació Ibèrica de Professionals per a l’Avaluació):

Mar Herrera (Institut Andalús d’Administració Pública):

José Luis Osuna (Doctor en Ciències Econòmiques i catedràtic de la Universitat de Sevilla):

Avaluar per a millorar

Avalua.lab és un Laboratori de Polítiques Públiques, que té com a objecte -tal com el seu nom indica- l’estudi i la investigació de noves metodologies des de les quals aproximar-se a l’anàlisi i avaluació de les polítiques públiques, donant-les a conéixer a la ciutadania i aprofitant i promovent l’ús de les plataformes de dades obertes actuals.

COMPARTEIX:
TW - FB