Arranca The Noox, iniciativa pionera d’innovació, investigació i networking en experiències de marca i esdeveniments tecnològics

23 de maig de 2022
CATEGORIA:
ICC
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La presentació de The Noox es durà a terme el 26 de maig, a València, en un esdeveniment híbrid organitzat al costat de Las Naves, amb participació de GfK, HMY Group, LABA València, Laksia, Vitamin-Art, MOBS i Revieve OY
  • A més, col·labora Tesla, que exposarà un vehicle del seu nou model, MY Performance, en al recinte del centre d’innovació i habilitarà un formulari perquè els assistents s’apunten a una prova de conducció
  • The Noox és una iniciativa disruptiva i pionera a Espanya, que uneix investigació, divulgació, disseny d’estratègies, eines i networking, oberta a la participació de tots els actors i organitzacions interessades

L’ús de la tecnologia és essencial per a millorar la comunicació, les experiències d’usuari, la productivitat, la competitivitat i els escenaris, presents i futurs, que connectaran a les marques amb les seues audiències. En aquest context, com seran les experiències i els esdeveniments del futur? Per a aprofundir en aquesta qüestió i en les oportunitats que s’obrin per a empreses i organitzacions, naix The Noox (The New Order of Experiences), amb una proposta innovadora, disruptiva i dinàmica, pionera a Espanya. Un projecte que es presentarà el 26 de maig, en un esdeveniment públic obert, organitzat per Qúbica Esdeveniments i Experiències Tecnològiques al costat del centre d’innovació Las Naves i Armero, Transformación y Crecimiento Profesional.

En concret, The Noox, iniciativa promoguda per Qúbica, uneix investigació, divulgació, desenvolupament d’eines i networking, amb l’objectiu de ser punt de trobada i germen d’una comunitat de persones, marques, empreses i institucions centrades en la creativitat, la tecnologia, la innovació i les experiències d’avantguarda. Pel seu propi enfocament i objectius, es concep com un projecte en constant desenvolupament i evolució, obert a la implicació i col·laboració de tots els actors interessats.

“En els últims dos anys, les restriccions imposades per la pandèmia han canviat la forma en com ens relacionem i connectem amb el món. I les marques han hagut d’adaptar-se i construir noves narratives tecnològiques en temps rècord. Amb The Noox volem facilitar l’accés a la cultura digital de marca i fer arribar el coneixement necessari perquè altres empreses i organitzacions puguen adaptar i gestionar aquesta transformació de la forma més àgil, eficient, competitiva i sostenible. Creiem que la col·laboració i les aliances són clau per a avançar sense deixar a ningú arrere”, afirma José García, CEO de Qúbica.

“Les noves tecnologies poden actuar com a factor d’inclusió i generació d’oportunitats o com a bretxa; un doble impacte que s’ha accentuat amb la ràpida evolució de la digitalització pel nou context. En Las Naves treballem perquè els impactes positius arriben a totes les persones i organitzacions, contribuint al desenvolupament d’un ecosistema d’innovació que no excloga a ningú, en línia amb els objectius de Misions València 2030”, apunta Marta Chillarón, directora de Las Naves.

Del ‘neo-consumidor’ al metaverso, a debat en Las Naves

En l’esdeveniment de presentació, en Las Naves, col·laboren Global Robot Expo (GR-EX), GfK, LABA València i ESIC. Intervindran experts de GfK, HMY Group, LABA València, Laksia, Vitamin-Art, e-Place Heritage, MOBS i Revieve OY.

Tesla exposarà en el recinte de la trobada un vehicle del seu últim model (MY Performance), amb un assessor per a facilitar informació, i habilitarà un formulari parell apuntar-se a realitzar una prova de conducció.

Aquesta trobada marca l’inici d’un intens programa d’activitats per als pròxims mesos. En ell, s’inclouen, entre altres accions, tallers, jornades, trobades en centres i institucions educatives i un estudi de camp que durà a terme la multinacional GfK, amb enquestes, entrevistes i focus group, que permetran disposar amb informació quantitativa i qualitativa.

Els resultats d’aquest treball es presentaran en una gran trobada de dos dies, The Noox Festival, durant el mes de febrer de 2023, amb el lema ‘El primer festival sobre el futur present de les experiències tecnològiques’.

L’esdeveniment de presentació de The Noox a la sala La Mutant s’ha dissenyat implementant la tecnologia més actual i amb una impactant posada en escena. A més, es recolza en la omnicanalidad, amb participació directa bé presencialment com a en línia. Les i els assistents seran els protagonistes centrals de l’esdeveniment, interactuant amb les persones intervinents durant la trobada. Estarà presentat per Emma Tomás, CEO i fundadora de Diàlegs, i s’ha estructurat en tres taules redones.

La primera, centrada en ‘Claus en l’experiència d’usuari tecnològic’, amb Pablo Álvarez, CEO de Vitamin-Art; Raquel H. Schafhauser, confundadora i CEO de MOBS, i Rubén Ballesteros, responsable de l’Àrea de Disseny de Revieve OY. La segona, ‘Reptes de Màrqueting: el NEO-Consumidor’, comptarà amb Víctor Pons, Research manager de GfK, i Alberto Fantova, director d’Innovació i Estratègia de Negoci de HMY Group.

En la tercera, ‘Re-imaginar el FUTUR de les experiències, on ens dirigim?’, participaran Andrea Contino, director de l’escola LABA València; Raquel Carmona, CEO de Laksia, i Adolfo Ibáñez, fundador i CEO de e-Place Heritage -startup que ha format part dels programes de l’acceleradora pública de Las Naves, Col·lab-.

Tota la informació sobre aquest esdeveniment i el formulari d’inscripció estan disponibles en https://thenoox.es/

Missions València 2030

El centre d’innovació Las Naves i la Delegació d’Innovació i Coneixement de l’Ajuntament de València són els responsables de Missions València 2030, un model de governança de la innovació basat en missions que milloren la vida de les persones. Aquest model de governança conjumina a tot l’ecosistema d’innovació sense excloure a ningú, perquè les missions d’una ciutat, d’un país o de tota Europa s’aconsegueixen des de la diversitat i amb la suma de totes les parts, de tot el talent i de totes les fonts de coneixement.

Actualment s’acaba de llançar la Missió Climàtica València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra i formar part de les 100 ciutats que la Comissió Europea seleccionarà dins de la missió «ciutats intel·ligents i climàticament neutres».

 

COMPARTEIX:
TW - FB