Arranca la segona ronda de co-diseny del pilot de ValueCare a València

17 de juny de 2021
CATEGORIA:
Salut
COMPARTEIX:
TW - FB

 

  • Las Naves, en el marc del projecte europeu ValueCare, ha iniciat aquesta setmana la segona ronda de co-diseny amb la finalitat de compartir i rebre suggeriments sobre la solució digital dissenyada i el pla d’intervenció del pilot a València.
  • Vols saber com pot ajudar-te participar en el pilot de ValueCare? Mira el vídeo informatiu del projecte europeu ací

 

El centre d’innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves, ha organitzat aquesta setmana una primera reunió de co-diseny en el centre de salut Salvador Pau al costat de professionals del sector soci sanitari i persones majors.

La segona reunió de co-creació s’ha celebrat en Las Naves i ha comptat amb la participació de persones cuidadores i de persones majors.

En totes dues reunions, els assistents han tingut l’oportunitat de conéixer detalladament i donar la seua opinió sobre dos punts fonamentals del projecte, la solució digital amb la qual es treballarà i el pla d’intervenció del pilot.

Aquesta ronda de reunions precedeix a la inicial en la qual es van estudiar i van investigar les necessitats a cobrir amb el pilot. Durant les pròximes setmanes, l’equip de ValueCare de València continuarà treballant en el procés de co-diseny amb reunions previstes al costat de personal municipal, proveïdors de serveis municipals i persones majors, entre altres.

Més informació www.projectvaluecare.eu

Reunió Centre Salvador Pau

COMPARTEIX:
TW - FB