Arduino Day

7 de març de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Arduino Day és una celebració mundial de l’aniversari de la placa Arduino.
  • Un esdeveniment organitzat directament per la comunitat Arduino, on les persones interessades es reuneixen, comparteixen experiències i amplien coneixements.

Arduino Day està obert per a qualsevol que vulga celebrar Arduino i totes les coses increïbles que s’han fet (o es poden fer!) amb aquesta plataforma de codi obert.

El programa serà el següent:

11:00 – 13:30h.: Portes obertes Arduino Day, amb exhibició de projectes amb Arduino.

Es convoca a totes les persones aficionades que construeixen projectes amb Arduino, a participar en aquest esdeveniment. Els projectes han de presentar-se acabats o en funcionament el dia de l’esdeveniment. La temàtica dels projectes és lliure. S’ha d’emprar, preferentment, Arduino; no obstant això, poden presentar-se projectes basats en tecnologies com Raspberry PI.

Les persones interessades han d’enviar a hola@lasnaves.com un correu amb una explicació del projecte a presentar i una imatge o fotografia del mateix abans del dia 21 de març.

11:30 a 13:00 h.: Taller d’iniciació a Arduino .

Les persones interessades a tenir un primer contacte amb Arduino poden apuntar-se a aquest taller. En la sessió es mostraran diferents components i com es connecten i programen amb Arduino.

Les persones interessades han d’enviar un correu a hola@lasnaves.com

COMPARTEIX:
TW - FB