Amper Energy, guanyadora del SpaceApps de la NASA celebrat a Las Naves, entra en el rànquing dels 25 finalistes mundials

2 de juny de 2017
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • El projecte d’Amper Energy va ser exposat el passat mes d’abril durant la celebració del SpaceApps Challenge, encontre que organitzà Las Naves i que consisteix en un «hackaton», un certamen en el què s’ideen solucions per a resoldre desafiaments plantejats directament per la NASA, i del què isqueren dos guanyadors per a passar a la final mundial.
  • Amper Energy es mesurarà ara a nivell mundial amb quatre projectes més dins de la seua categoria -Galactic Impact- i és una de les 25 finalistes que competeixen a nivell global en aquest concurs en el què participen 187 ciutats de 69 països.

Els joves valencians d’Amper Energy – que pertanyen a la comunitat Makers de la Universitat Politècnica de València (UPV)- treballen en la creació de bateries intel·ligents, així com en la elaboració de propostes per a un estalvi energètic. El repte que plantejaren el passat més d’abril, durant la celebració del SpaceApps Challenge a Las Naves -impulsat per la NASA-, fou un projecte de dispositiu i software per a millorar els hàbits de consum energètic a casa. Durant 48 hores treballaren en aquesta proposta en equip i resultaren guanyadors junt amb Nexus City, també de Makers de la UPV.

Ara, Amper Energy lluitarà, entre una llista de 25 finalistes, per a resultar guanyadora a nivell mundial. Competiran, concretament, entre els 5 seleccionats de la seua categoria, Galactic Impact. El resultat el coneixerem aproximadament a finals d’aquest mes de juny.

Aquesta competició, en la què participen 187 ciutats, 69 països i 25.140 persones, busca solucions per a la NASA, aplicacions mòbils, software, visualitzacions de dades i solucions per a plataformes que contribuïsquen a missions d’exploració de l’espai i ajuden a millorar la vida en el nostre planeta.

Més info ací

COMPARTEIX:
TW - FB