Esdeveniments

SI Connect

CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
09/05/2024 17:00 - 19:00
  • Iniciativa impulsada des de Las Naves i BStartup, que pretén facilitar la comunicació entre la comunitat inversora i la de startups generant un punt de trobada a València
  • L’esdeveniment es realitza en Hub Empresa València. Localització: Plaça Porta de la Mar (cantonada c/Justícia), València

En cada edició es presenten tres startups que estan buscant inversió i presenten la seua pitch. Després un jurat d’expert@s de l’ecosistema emprenedor valencià, selecciona la startup guanyadora i així ho dona a conéixer en el propi esdeveniment. En aquesta edició comptarem amb Darío Méndez, co founder de La Forqueta que ens comptarà la seua experiència com a emprenedor, així com des del seu perfil d’inversor detallarà com esdevenen els processos d’inversió, a més de bones pràctiques i claus que vol compartir amb el públic des d’un punt de vista inspiracional i tot això mitjançant una conversa amb Ángel Buigues (BStartup).

17h: Benvinguda a càrrec de Lucía Calàbria de Las Naves i Ángel Buigues de BStartup

17:10h: Startup Pitch Competition amb les startups finalistes:

– Dryfing

– Worksible

– Your Step

17:45h: #Converses Connect: Darío Méndez, cofundador de @ElTenedor i inversor, ens comptarà la seua experiència emprenent i en processos d’inversió.

18:15h: Startup Guanyadora XXX Edició.

El jurat estarà format per:

Patricia Pastor – GP NextTier VC

Vicente Ruiz – CEO TBig Finance

Darío Méndez – co-founder La Forqueta i Eirello Capital

18:30h: Networking 
Si eres inversor i cerques noves oportunitats en projectes innovadors, o si eres emprenedor, assisteix a #SIConnect i coneix els projectes que les startups seleccionades presentaran en aquesta sessió i l’experiència d’altres inversors i CEO de startups.

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
09/05/2024 17:00 - 19:00