5 milions d’euros en ajudes a la producció de videojocs espanyols

12 de abril de 2019
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Red.es, entitat pública empresarial del Ministeri d’Economia i Empresa, ha publicat la resolució de concessió d’ajudes de el primer programa d’impuls al sector del videojoc.
  • Les ajudes, de fins a 150.000 euros, estan dirigides a microempreses i autònoms del sector del videojoc i estan destinades a finançar projectes de desenvolupament, comercialització i internacionalització de videojocs.

El programa ha sigut dissenyat tenint en compte les necessitats del sector manifestades per la Asociación Española de Empresas Productoras y Desarrolladoras de Videojuegos (DEV) i es va anunciar al gener de 2018, durant la presentació de el Llibre blanc del Desenvolupament Espanyol de Videojocs encara que la seua execució formal s’ha demorat un any.

Segons DEV, “la concessió de les ajudes marquen un abans i després per al nostre sector i representen una oportunitat perquè alguns dels millors projectes que s’estan gestant ara mateix a Espanya puguen dotar-se del primer impuls necessari per a produir pilots, gràcies al quals podran buscar més finançament i suport de *publishers a nivell internacional”.

Segons dades del Llibre blanc del Desenvolupament Espanyol de Videojocs, en 2017 solament el 23% de les empreses espanyoles del sector del videojoc es va beneficiar d’algun programa d’ajudes.

COMPARTEIX:
TW - FB