3a Reunió de Treball del Pacte Local per La Innovació

18 de octubre de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • L’última sessió per a actualitzar el Pacte Local per la Innovació tindrà lloc el dilluns 29 d’octubre en la biblioteca de Las Naves.
  • És necessària la participació activa de totes les entitats i institucions de València per a la redacció d’un nou Pacte que contribuïsca a fomentar la innovació en la ciutat.

Aquesta serà la tercera (i última) sessió de treball abans de la presentació del nou Pacte Local per la Innovació. Una reunió oberta en la qual determinar els objectius estratègics i les accions concretes per a fomentar la innovació en la ciutat de València. En ella, participaran representants de les entitats que conformen el Pacte Local de la Innovació, procedents de la societat civil, l’administració pública, les empreses i la Universitat, entre unes altres.

Hi haurà dues sessions, obertes a tot tipus d’entitats dels mons acadèmic, empresarial, de la societat civil i de la pròpia administració pública. La del matí se celebrarà de 10:30 a 13:30 hores i la de la vesprada entre les 16:30 a 19:30 hores.

COMPARTEIX:
TW - FB