2a reunió de treball per remodelar el Pacte Local Per la Innovació

5 de octubre de 2018
CATEGORIA:
Energia
COMPARTEIX:
TW - FB
  • La segona sessió per actualitzar el Pacte Local per la Innovació tindrà lloc a la biblioteca de Las Naves el dilluns 15 d’octubre.
  • La reunió està oberta al públic en general, ens agradaria comptar amb totes i tots.

La segona sessió de treball per a la renovació del Pacte Local per la Innovació en Las Naves està oberta també al públic en general. En ella, representants de les entitats que conformen el Pacte Local de la Innovació, procedents de la societat civil, l’administració pública, les empreses i la Universitat, entre unes altres, avançaran en la direcció d’aplicar la innovació social a la transformació de la ciutat.

Voss esperem per avançar sobre els objectius i accions que incorporarem al nou text del Pacte Local per la Innovació. La idea és remodelar el Pacte i fer, entre totes les entitats que ho componen (i les que vulguen sumar-se), un document més actual i útil.

Aquesta vegada també hi haurà dues sessions, obertes a totes els personis que estigueninteressades a participar, perquè puga assistirel major nom possible d’agents, una al matí (de 10:30 a 13:30 hores) i una altra a la vesprada (de 16:30 a 19:30 hores).

El Pacte Local de la Innovació ha anat treballant ja en l’últim any en qüestions que tracten diversos aspectes innovadors com són, per exemple, la sostenibilitat, en el marc d’abordar els processos innovadors a la nostra ciutat que inclouen la recerca i millora directa sobre el medi ambient, i també en aquells de producció, comercialització i d’organització del treball, en el seu sentit més ampli, els quals tracten de ser respectuosos amb el medi ambient i buscar un equilibri entre la part productiva i la part ambiental. Es tracta d’un concepte integral que inclou l’enfocament ambiental i que considera també els plànols econòmic, polític i social.

COMPARTEIX:
TW - FB