140 persones participaran a Las Naves en el hackathon internacional de creació de videojocs Global Game Jam

29 de gener de 2020
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Es tracta de l’esdeveniment de desenvolupament de videojocs més gran del món que té lloc de manera simultània en més de cent països.
  • Està organitzat per l’Associació d’Estudiants de Videojocs (AEV) en col·laboració amb el centre d’innovació.

El centre d’innovació Las Naves torna a ser aquest cap de setmana una de les seus oficials de la Global Game Jam en 2020, l’esdeveniment de desenvolupament de videojocs més famós i gran del món. Amb aquesta celebració, València se suma a les ciutats de més de cent països que participen de manera simultània a tot el món.

Carlos Galiana, regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, ha ressaltat “el compromís i suport de Las Naves als sectors creatius de la ciutat, i en concret al del videojoc amb la nostra col·laboració en el hackathon internacional més gran del món en l’àrea”. Una línia de treball, ha afegit, “que continuarem impulsant amb el nostre treball diari”.
La Global Game Jam donarà principi el divendres 31 de gener i finalitzarà el diumenge 2 de febrer i ja s’ha completat l’aforament amb la inscripció de 140 persones. En aqueix període de temps les persones que participen haurà de crear, per equips, un videojoc seguint el tema proposat per l’organització a nivell mundial i que només coneixeran el mateix divendres.

En l’edició passada van participar en aquest hackathon al voltant de 47.000 creadores i creadors que van compondre prop de 9.000 videojocs al voltant del món en 113 països diferents. A Las Naves, la Global Game Jam va reunir l’any passat a més de 100 participants i es van crear 11 jocs.

L’Associació d’Estudiants de Videojocs, organitzadora del hackathon en col·laboració amb Las Naves, té com a objectiu desenvolupar la creativitat, a més de compartir experiències i fomentar la cooperació i el treball en equip. Amb això es generen sinergies de treball que les persones que assistisquen poden aprofitar de cara al seu futur professional.

Durant les 48 hores que dura l’esdeveniment, les persones participants disposen de mentorització per a ajudar-los durant el desenvolupament del seu joc. A més, es duran a terme també xicotetes xarrades amb la finalitat de donar pautes sobre com organitzar i aprofitar el temps.

COMPARTEIX:
TW - FB