Fotografia dels participants a la Indi Summit València

L’Ajuntament subvencionarà els esdeveniments d’innovació i tecnologia amb fins a 500.000 euros   

4 de maig de 2024
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB
  • Els projectes sol·licitants podran obtindre fins a 15.000 euros més, és a dir, un total de 40.000 euros en lloc dels 25.000 als quals optaven en anys anteriors
  • L’objectiu és impulsar els esdeveniments que tinguen un major impacte positiu i contribuïsquen al posicionament internacional

L’Ajuntament subvencionarà amb fins a 500.000 euros la promoció d’esdeveniments, fires, exposicions i conferències divulgatives de temàtiques relacionades amb la tecnologia, la innovació, la ciència i la investigació, alineats amb l’estratègia d’innovació de la ciutat València Innovation Capital.

Entre les novetats d’estes ajudes, que s’atorguen a través de la fundació Las Naves, destaca l’augment d’un 60% del pressupost destinat a cada esdeveniment. D’esta manera, els projectes sol·licitants de subvencions podran obtindre fins a 15.000 euros més que en edicions anteriors. Enguany podran aconseguir fins a 40.000 euros en lloc dels 25.000 als quals optaven en anys anteriors.

Els projectes que es presenten a la convocatòria de subvencions hauran d’estar emmarcats en les huit àrees estratègiques de València Innovation Capital. Segons la regidora de Turisme, Innovació i Captació d’Inversions, Paula Llobet, “l’objectiu d’este augment del pressupost global i de l’ajuda per esdeveniment, és potenciar els que tinguen un major impacte positiu per a la societat i aporten un major posicionament internacional a la ciutat. Estos esdeveniments contribueixen a consolidar València en el mapa internacional de la innovació i la tecnologia com el hub de referència del Mediterrani i ens ajuden a atraure coneixement, talent, empreses, inversions i a crear ocupació de qualitat”.

“Esta és una de les majors ofertes de subvencions per a l’ecosistema innovador i tecnològic, la qual cosa demostra la ferma aposta de l’Ajuntament de València per este sector. València Innovation Capital avança amb pressupost i amb projectes en marxa, perquè volem que la col·laboració publicoprivada no es quede en una mera declaració d’intencions, volem fer-la tangible i amb estes accions ho estem aconseguint”, afig Llobet.

Per a la concessió d’estes subvencions, es tindrà en compte i es prioritzarà el desenvolupament de projectes en qualsevol de les àrees estratègiques de València Innovation Capital i els seus diferents enfocaments clau: sostenibilitat; intel·ligència artificial; salut i benestar; gaming i esports; diversitat; ciutat intel·ligent i GovTech; turisme innovador i sostenible; futur del treball, etc.

Els projectes hauran de desenvolupar-se fins al 20 de desembre de 2024 en el municipi de València i ajudar a posicionar a la ciutat com un referent en l’economia del coneixement. El termini de presentació de sol·licituds comença l’endemà de la seua publicació en el BOP i romandrà obert fins al 30 de juny de 2024 o fins que s’esgote el pressupost disponible.

València Innovation Capital

L’estratègia València Innovation Capital de la regidoria d’Innovació pretén fomentar una ciutat dinàmica, diversa i creativa que siga el pol d’innovació tecnològica de referència del Mediterrani. Esta estratègia promou la col·laboració publicoprivada, ser catalitzadora de l’ecosistema innovador i tecnològic de la ciutat i cerca generar ocupació de qualitat i d’alta qualificació a València.

Es tracta d’una aposta per resoldre els problemes reals de la ciutat amb una innovació pròxima que siga efectiva i tinga un impacte directe en la vida de les persones.

COMPARTEIX:
TW - FB