Sono·lab posa a prova la creativitat i la innovació en la música amb la tercera edició del Music Hackathon

13 de juny de 2024
CATEGORIA:
COMPARTEIX:
TW - FB

/ L’objectiu del Music Hackathon és donar visibilitat i donar suport a la creació musical entre les persones productores de música electrònica i experimental, a més de crear comunitat entre elles

/ En esta tercera edició, que se celebrarà el dissabte 15 de juny, el públic interessat podrà assistir a la presentació dels treballs en una escolta pública i col·lectiva

/ El laboratori d’investigació sonora Sono·lab, emmarcat en en l’estratègia València Innovation Capital, fomenta l’ús de les noves tecnologies de producció musical

Sono·lab organitza el III Music Hackathon de València amb l’objectiu de donar visibilitat i fer costat a la creació musical entre les persones productores de música electrònica, a més de vertebrar i posar en relació a estes persones per a crear una xarxa i comunitat.

El Music Hackathon se celebrarà en la jornada del dissabte 15 de juny en Las Naves i consistirà a ajuntar en un mateix espai a productors i productores de música que hauran de crear una peça musical electrònica, experimental o d’art sonor d’entre 2 minuts 30 segons i 3 minuts. Esta creació haurà de realitzar-se a partir d’una mostra de so de 10 segons que se’ls entregarà a tots els participants a l’inici de la jornada.

Amb les seues habilitats de producció i els seus equips personals (ordinadors, teclats Midi, sintetitzadors, etc.), produiran esta peça en el temps impartit del Music Hackathon, des de les 10 h. fins a les 18 h.

Una vegada acabat el temps, cada participant presentarà davant un jurat especialitzat el resultat del seu treball i exposarà els passos de la producció que ha dut a terme. El jurat decidirà quins són els tres millors treballs i se’ls premiarà amb material de producció, en concret uns cascos BeyerDynamic 880 pro.

El concurs de producció musical està obert a totes les persones de qualsevol nacionalitat sense límit d’edat. Qualsevol persona interessada a participar en el concurs musical de Sono·lab haurà d’inscriure’s des de la web de Las Naves (https://www.lasnaves.com/program/iii-music-hackathon-de-sono%c2%b7lab/) i hi haurà un contingent màxim de 20 participants.

A causa de l’interés suscitat en les anteriors edicions, el III Music Hackathon de Sono·lab obrirà les portes al públic general el moment de la presentació dels treballs en una escolta pública i col·lectiva.

Com a laboratori d’investigació sonora de l’Ajuntament de València, dins de l’estratègia València Innovation Capital, Sono·lab promou la innovació i l’ús de noves tecnologies aplicades a la música i cerca democratitzar i divulgar el coneixement dels nous corrents de creació i producció musical.

València Innovation Capital

La estratègia València Innovation Capital de la Regidoria d’Innovació de l’Ajuntament pretén fomentar una ciutat dinàmica, diversa i creativa que siga el hub d’innovació tecnològica de referència del Mediterrani. Esta estratègia promou la col·laboració públic-privada, ser catalitzadora de l’ecosistema d’innovació i emprenedoria tecnològica de la ciutat i cerca generar ocupació de qualitat i d’alta qualificació a València.

La tecnologia és el com, i l’ésser humà és el perquè. València Innovation Capital aposta per resoldre els problemes reals de la ciutat amb una innovació pròxima que siga efectiva i tinga un impacte directe en la vida de les persones.

COMPARTEIX:
TW - FB