logo-ajunt
WEB ACCESSIBLE

Webinar Healthy Loneliness

25/11/2020 11:00-25/11/2020 13:00
  • Estrategies de ciutat
  • Programació
  • Salut
  • Organitzat per EIT Health i el projecte Healthy Loneliness, en el qual Las Naves participa amb diferents accions a València.
  • Tindrà lloc el 25 de novembre i en ell es llançarà oficialment el Manifest per a minimitzar els efectes negatius de la soledat en les persones majors.

A mesura que la població europea envelleix, els canvis en la societat condueixen a un major aïllament per a les persones majors. De fet, la soledat és responsable d’una disminució en la qualitat de vida d’una gran part de la societat europea.

Durant aquest webinar es presentaran algunes de les accions que s’han emportat als països que participen en el projecte. Entre altres tindrà lloc la intervenció d’Elena Rocher, tècnica I+D+i en Salut de Las Naves.

La soledat ha sigut reconeguda com un important problema social i de salut pública. Ser més conscients de la situació de les persones que se senten soles, o en risc de sentir-se, ens ajuda a proporcionar-los eines per a enfrontar la seua soledat, augmentar l’autoestima i ajudar-los a comprendre que viure només no significa viure en soledat.

Reconeixent l’impacte que la soledat té en la salut i benestar mental o psicològic de persones majors i vulnerables, en particular en situacions d’aïllament social durant emergències i pandèmies, podem transformar els nostres serveis i programes d’intervenció per a ser més proactius.

A través del projecte secundat per EIT Health Healthy Loneliness s’han desenvolupat intervencions per a reduir l’impacte negatiu de la soledat en els adults majors. A més, s’ha realitzat un Manifest per a conscienciar i prendre les accions apropiades per a minimitzar aqueix impacte i que serà presentat durant l’esdeveniment. El Manifest anima a regions i municipis a recolzar els principis i accions per a donar a conéixer l’efectes de la soledat i reduir el seu impacte en persones majors i les societats en les quals viuen.

Event pasat

25/11/2020 11:00

25/11/2020 13:00


INSCRIPCIONS