logo-ajunt
WEB ACCESSIBLE

Jornada “La soledat a València”

28/01/2020 16:30-28/01/2020 19:30
  • Cultura
  • Programació
  • Sota l’epígraf Com s’enfronten les ciutats al repte de la soledat no desitjada de les persones majors? la jornada “La soledat a València” tindrà lloc a Las Naves.
  • Està organitzada pel centre d’innovació i l’Institut Ítaca Sabien de la UPV per a donar a conéixer els resultats de les activitats dutes a terme a Algirós contra la soledat de les persones majors.

El centre d’innovació Las Naves i l’Institut Ítaca Sabien de la Universitat Politècnica de València organitzen la jornada “La soledat a València. Com s’enfronten les ciutats al repte de la soledat no desitjada de les persones majors?”.

Es tracta de donar a conéixer a tota la ciutadania els resultats de les accions que, amb la finalitat de lluitar contra la soledat de les persones majors, totes dues institucions han dut a terme en 2019 al barri d’Algirós. A més, es presentarà l’avaluació d’aqueixos resultats així com altres iniciatives de la ciutat.

L’objectiu també és sensibilitzar al públic en general i al professional en aquesta tasca que persegueix millorar la qualitat de vida de les persones majors de la nostra ciutat, així com proporcionar-los eines per a un envelliment més actiu i saludable.

El programa és el següent:

16:30h.: Registre.

17:00h.: Benvinguda i introducció.

17:10h.: Experiències pilot en ciutats europees durant 2019: Una perspectiva intersectorial.

Vicente Traver, director de SABIEN-UPV.

17:30h.: Resultats i lliçons apreses: Avaluació de l’experiència pilot de València per a abordar la soledat no desitjada de persones majors al barri d’Algirós.

Empar Soriano, especialista en Avaluació de Polítiques Públiques. Las Naves.

18:00h.: Taula redona: Intervencions a València per a abordar la soledat no desitjada de persones majors en els barris d’Algirós i Sant Isidre.

Jaime Alberto Ríos, MIR i professor d’activitat del projecte.

Rosa González, Metgessa de CS Salvador Pau i membre Consell Salut RASPX.

Mireille Garay i Mª Dolores Ribas, veïnes del Barri Algiròs.

Marina Ibáñez, Carmen Sancho i Emilio José Ruipérez, Conectando San Isidro.

18:50h.: Nous reptes a abordar en 2020: Com ho farem? Propostes per a la participació.

19:00h.: Refrigeri / Networking.

28/01/2020 16:30

28/01/2020 19:30

Las Naves


INSCRIPCIONS