Invitació a la VIII Premis i Subvencions d'innovació Missions València 2030
Esdeveniments

VIII Premis i Subvencions d’innovació Missions València 2030

CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
27/11/2023 19:00 - 21:00
  • La gala de premis i subvencions se celebrarà el pròxim 27 de novembre en La Mutant
  • Un milió d’euros en subvencions i 96.000 en premis a projectes d’innovació orientats a la Missió Climàtica València 2030

La Delegació d’Innovació de l’Ajuntament de València celebrarà els seus VIII Premis i Subvencions d’Innovació Missions València 2030 el pròxim 27 de novembre en el centre d’innovació Las Naves, exactament en les instal·lacions de La Mutant. Un esdeveniment en el qual es premiarà amb un total de 96.000 euros a projectes d’innovació ja realitzats i, a més, es farà lliurament de subvencions per a futurs projectes d’innovació per valor d’un milió d’euros.

L’Ajuntament gratificarà amb 96.000 euros els millors projectes orientats a aconseguir una ciutat saludable, sostenible, compartida, pròspera i emprenedora

També subvencionarà amb un milió d’euros els projectes d’innovació orientats i centrats en la Missió Climàtica València 2030. D’aquesta manera, des de la Delegació d’Innovació es dirigeix la innovació cap als dominis d’impacte i actuació per a aconseguir el seu èxit i generar un impacte en la millora de la vida de les persones que viuen a la ciutat.

Les subvencions van dirigides a tot l’ecosistema d’innovació i fomenta la creativitat, participació i el treball col·laboratiu procedent de les 5 hèlices: sector públic, sector privat, l’Acadèmia i els seus instituts d’investigació, la societat civil i els mitjans de comunicació.

Scheduled Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
27/11/2023 19:00 - 21:00