Cartell del Congrés Internacional Atenea 2023
Esdeveniments

VI Congreso Internacional Atenea

CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
24/11/2023 09:30 - 14:00
  • El VI Congrés Internacional Atenea –dones artistes, tecnòlogues i científiques– té l’objectiu principal d’analitzar i dialogar sobre els reptes actuals de la innovació aplicada a les tecnologies emergents (IA, RX, RA) en el món cultural.
  • L’esdeveniment s’emmarca en la Xarxa de sobirania tecnològica, impulse TIC i STEAM de Las Naves.

Per a la sisena edició del Congrés Internacional Atenea – dones artistes, tecnòlogues i científiques– portarem un programa que tindrà com a objectiu principal analitzar i dialogar sobre els reptes actuals en el món de la innovació aplicat a les tecnologies emergents (IA, RX, RA) i canals digitals en el consum i experiències culturals; així com la gestió i finançament d’entitats culturals.

Es tracta d’una programació centrada en les oportunitats i desafiaments que la Web 3.0 i la intel·ligència artificial generen per a la indústria cultural i creativa. L’objectiu és convidar a reflexionar sobre com, a partir de la transformació digital, s’estan creant noves maneres d’aproximar al públic als continguts culturals; i com s’estan generant narratives i solucions experiencials que poden ajudar a transmetre la informació a la societat de formes innovadores i que són capaces de fomentar la curiositat en el coneixement; així com noves possibilitats per al finançament i gestió més eficient de les organitzacions culturals i una gestió més eficient.

La web 3.0 i la intel·ligència artificial albiren infinites possibilitats i és el moment de comprendre a fons estes tecnologies per a poder aprofitar tot el seu potencial. Mitjançant l’ús d’estes, el sector cultural i creatiu podrà adquirir un rol més actiu, amb major interacció, més plataformes, més creació de comunitats i sentits de pertinença i de co-creació. Esta tecnologia permet a les institucions culturals arribar a un major volum de públics, generant experiències molt més alineades amb els hàbits de consum i necessitats de les noves generacions, generant-se, al mateix temps, nous models de negoci.

Programa Atenea 2023 – ATENEA

Scheduled Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
24/11/2023 09:30 - 14:00