Sense categoria

Valencia Indie Summit 2020

CATEGORIA:
Sense categoria
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
  • L’objectiu d’aquesta iniciativa, de caràcter anual, és connectar l’escena del desenvolupament de videojocs independents amb la ciutat de València.
  • Aquesta és la tercera edició de València Indie Summit, un esdeveniment internacional que dedica dos dies a professionals del sector dels videojocs (desenvolupadors/as i indústria, respectivament) i un tercer dedicat al públic en general.

El centre d’innovació Las Naves promou i acull per tercer any consecutiu el València Indie Summit, un esdeveniment internacional que en la seua primera edició va reunir a més de 400 creadores, creadors i importants professionals del sector, juntament amb una àrea d’exhibició amb més de trenta equips. El principal objectiu és consolidar la ciutat de València com a punt de trobada estratègica per a aquest sector professional i obrir noves fronteres internacionals, tant per a creadores/és com per a empreses.

Enguany es reuniran una vegada més desenvolupadors/es de videojocs nacionals i internacionals independents a la ciutat de València i donarem la benvinguda punt a professionals que no segueixen fidelment les tendències del mercat com a professionals  que el fan només en el que a finançament es refereix.

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de març de 2020 i constarà de dues parts: dos dies inicials dedicats a les i els professionals del sector de videojocs (desenvolupadors i indústria respectivament) i un tercer dia dedicat al públic en general, tots dos amb xarrades, taules redones, exposició de projectes, àrea de xarxes i taula de finançament i inversió.

L’esdeveniment finalitzarà el 7 de març a la vesprada amb el lliurament dels Vaeència Indie Awards’20, per a la segona edició dels quals s’ha estipulat deu categories de premis que seran jutjats per un comité internacional de persones expertes.

Consulta el programa: http://valenciaindiesummit.com/schedule.html

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA: