Sense categoria
Valencia 360
CATEGORIA:
Sense categoria
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:

Com serà València en 2050? Com afectarà la tecnologia a l’entorn construït? Com viurà la gent en l’espai públic? Com evolucionarà la mobilitat i aquesta donarà forma als carrers? La World Design Capital València 2022, en col·laboració amb Las Naves i dirigit per Non Architecture, cerca professionals del disseny o equips creatius amb grans habilitats de visualització arquitectònica motivats a explorar junts noves perspectives per al futur de la ciutat de València (Espanya).

A través de cinc imatges en 360º es proposa l’exercici creatiu d’imaginar la ciutat de València l’any 2050, des de cinc ubicacions diferents. Per a això, se seleccionarà a cinc estudis o professionals del disseny que puguen produir una imatge de 360º formada per dues vistes: en una meitat es mostrarà un futur distòpic (180º) de la ciutat i en l’altra meitat una visió utòpica (180º).

Per a cada ubicació, cada equip seleccionat col·laborarà amb Non A Studio per a crear el disseny conceptual de la imatge. Cinc equips internacionals desenvoluparan la seua pròpia visió per al tema “València 2050”. Non A Studio, com a comissari del procés, proporcionarà antecedents per a la investigació i assistirà als professionals del disseny.

Les visualitzacions 360º seran representacions artístiques d’aquests escenaris futurs i els participants rebran una compensació econòmica per la seua participació (1500 €).

 

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA: