Detall del cartell del Trueno Rayo Fest
Esdeveniments

TruenoRayo Fest + Sono·lab

CATEGORIA:
Esdeveniments
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
28/09/2023 - 30/09/2023
  • El laboratori de noves Eines de Creació i Producció Musical de Las Naves, Sono·lab, col·labora una edició més amb el festival TruenoRayo
  • L’edició 2023 de TruenoRayo Fest celebrarà a Las Naves la projecció d’un mediometratge i un workshop els dies 28 i 29 de setembre.
  • El Festival reivindica el paper de la dona com a rol actiu de la música, no sols com a artistes sinó també com a tècniques, professionals de la producció i en els principals llocs de direcció.

Organitzat pel col·lectiu Hits With Tits, que té com a objectiu la difusió i promoció real de la dona dins del panorama cultural posant l’accent en la música i la il·lustració, el TruenoRayo Fest tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de setembre en el centre d’innovació Las Naves i a La Mutant.

Aquesta nova edició compta amb una àmplia programació de concerts, actuacions de djs i activitats paral·leles. Les programades amb Sono·lab a Las Naves són:

28 de setembre, 19:30h: Documental + col·loqui.

Documental “Alteritats” de les directores Alba Cros i Nora Haddad.
“Alteritats” és un material emotiu i contemporani que porta a la pantalla altres vides possibles, un recorregut molt íntim de vides que s’entrellacen a través de les quals anem descobrint en què consisteix cohabitar en un món estructuralment hetero i alhora ser part del col·lectiu LGTBIQ+.
Després tindrem col·loqui amb Dolors Majoral i Puig i Núria Aleu i Santfeliu, dues de les protagonistes del documental, moderat per Ada Diez.

Accés lliure fins a completar aforament
En col·laboració amb D’A Film Festival.

29 de setembre, 18:00h: Workshop Groover “Promociona la teua música amb èxit: nous mètodes i eines”.

Truenorayo Fest i Groover et conviden a participar en aquest workshop enfocat a artistes i a totes aquelles persones que vulguen traure el màxim partit a plataformes com Spotify.

Amb 40.000 cançons noves que es llancen tots els dies, s’ha tornat extremadament complicat destacar entre la multitud. Els artistes han d’acceptar aquesta realitat que canvia profundament la manera de promocionar la seua música, enfrontant-se a un ecosistema de promoció musical saturat, on el rol dels professionals, mitjans, ràdios, segells i playlists s’ha reforçat més que mai. En aquest taller organitzat per Groover repassarem les noves eines, estratègies, mètodes i consells per a ajudar-te al fet que la teua música s’escolte de veritat.

Impartit per Luis Fernando Pérez – Ambassador Spain & LATAM de Groover.

Aquest workshop és gratuït, amb aforament limitat.

 

desde hasta
Scheduled Esdeveniments Eventos Sono·lab Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
28/09/2023 - 30/09/2023