Esdeveniments
TRANSFIRA, primer esdeveniment de transferència de projectes d’innovació que transformen la ciutat
CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
11/11/2021 10:30 - 19:30
  • La fira, l’objectiu de la qual és transferir les experiències testades per Las Naves, tindrà lloc el pròxim 11 de novembre en diferents espais del centre d’innovació.
  • L’accés és gratuït i l’entrada lliure fins a completar els aforaments permesos per les restriccions sanitàries.

El pròxim 11 de novembre en les instal·lacions del centre d’innovació Las Naves tindrà lloc la primera fira de transferència de projectes d’innovació que transformen la ciutat, TRANSFIRA. Una de les principals funcions de Las Naves té a veure amb la transferència dels coneixements adquirits a través del desenvolupament de les experiències pilot que es posen en marxa. En eixe sentit, s’ha programat el desenvolupament d’un esdeveniment de transferència, en format fira, durant el qual es mostren les experiències testades per Las Naves que han resultat eficients per a resoldre els problemes per als quals van ser dissenyades.

La conferència inaugural anirà a càrrec del jurista Baltasar Garzón, qui parlarà de “Polítiques públiques innovadores per a garantir els drets fonamentals i consolidar els pilars de la democràcia“.

A més, Gilles Lecuire, cap d’estudis de l’Agència Regional de Biodiversitat d’Île-de-France, oferirà la conferència “Afrontar el canvi climàtic fent més ecològiques les ciutats. L’exemple francés“.

TRANSFIRA comptarà amb tres tipus d’activitats. D’una banda hi haurà expositors en els quals es mostren les tecnologies o dissenys de productes que han sigut provats a través del desplegament de diversos dels projectes pilot posats en marxa en diversos punts de la ciutat.

D’altra banda, hi haurà experiències vivencials a través de les quals es mostraran aquelles pràctiques dissenyades i l’aplicació de les quals resulta un intangible i, per tant, difícil d’explicar mitjançant un expositor.

El tercer tipus d’activitats serà en format xarrades que complementaran a algunes de les experiències o activitats sobre els projectes.

Els projectes de Las Naves que tindran presència en TRANSFIRA seran MAtchUP, Grow Green, Dones de Ciència, Activage i Biblioteques plenament inclusives, entre altres. A més, les línies de Salut, Agro, Energia i Igualtat mostraran diferents accions i projectes desenvolupats i testats pel centre d’innovació.

La fira podrà ser recorreguda segons les àrees d’interés que respondran als quatre tipus de ciutat que persegueix Missions València 2030: sostenible, saludable, compartida i emprenedora.

Consulta el programa i inscriu-te!

 

 

Scheduled Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
11/11/2021 10:30 - 19:30