Esdeveniments
Tenderete
CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
04/01/2022 - 05/01/2022
  • Tenderete, el festival d’autoedició gràfica i sonora per excel·lència, té lloc a València des del 2011 dues vegades a l’any: Gener, edició d’hivern, i juny, edició d’estiu.
  • El centre d’innovació Las Naves col·labora en el festival, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de gener en les seues instal·lacions.

Durant els dos dies que dura el festival, projectes provinents de diferents racons es reuneixen al voltant de xarrades, exposicions, concerts, tallers i fira de publicacions (entre altres activitats no-oficials). Tenderete és la festa dels fanzines però també és un lloc de trobada per a la xicoteta edició, l’art gràfic, la cervesa d’euro, la música, el dibuix, els còmics, els llibres rars i els amants del bon i mal gust.

En les seues 17 edicions passades, més de 400 projectes i col·lectius s’han deixat escampar pels 9 espais diferents que han acollit al festival, mostrant una xicoteta part de les escenes gràfiques independents de Portugal, Espanya, França, Itàlia, UK, Alemanya, República Txeca, Letònia, Sèrbia, Suècia, Bèlgica, Polònia, Finlàndia, Hongria, Colòmbia, Mèxic, el Brasil, el Perú i la Xina.

Tenderete és un projecte de l’Asociación Vendo Oro, unió sonográfica de l’est.

desde hasta
Scheduled Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
04/01/2022 - 05/01/2022