Formació

Tallers d’Upcycling (reciclatge de moda)

CATEGORIA:
Formació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
15/10/2021 - 29/10/2021
  • Aquestes activitats formen part del treball desenvolupat pel grup de Moda + Sostenible de Las Naves.
  • Taller de reciclatge de vaquers i d’Upcycling.
  • Per a facilitar l’accés a més assistents, només es podrà inscriure en un dels dos tallers.

La indústria tèxtil és una indústria global, actua en tot el planeta, consumint, produint i emmagatzemant residus. És una indústria molt gran i produeix milions de peces a l’any, una font inesgotable de contaminació i despesa de recursos, però els recursos si són finits i totes les persones tenim el deure de cuidar pel bon ús d’aquests. És necessari entre tots, posar-li fre i col·laborar a un canvi del sector.

El Upcycling és un terme encunyat recentment, també conegut com supra-reciclatge, o reciclatge creatiu. S’aprofiten objectes per a crear productes per mitjà de la creativitat que tenen un major valor que el que tenia l’objecte original. Més que reciclar, consisteix en re-imaginar usos de productes i materials existents i convertir-los en una cosa nova. Un dels grans reptes del upcycling consisteix a proporcionar un gran valor a objectes oblidats o amb una vida útil a punt d’extingir-se.

Anar a la moda i ser sostenible és possible. Apunta’t al taller i descobreix-lo. Vindràs amb una peça que ja no et poses i t’aniràs amb una peça nova que no voldràs llevar-te.

Taller de customització de vaquers (15 d’octubre, 16.00-20.00 hores)

Inscripcions: https://bit.ly/3nBFqbN

Coneix totes les possibilitats de personalitzar els teus vaquers i convertir-los en únics. Ensenyarem tècniques de customización de denim perquè aprengues a fer-ho tu mateix segons les teues preferències i estil. No necessites tindre coneixements de costura. Només ganes de vestir de forma més sostenible, única i concorde a la teua manera de ser.

Reutilitzant els vaquers i no comprant uns nous, li estalviarem al planeta quasi 15.000 litres d’aigua per peça, que és la quantitat que beu una persona en 20 anys. I al voltant de 10 kg de Co2 que no contaminarem, que és el que generaria en el seu procés de fabricació.

Taller impartit per Noelia Coll, Fashion Maker de Upcyclick, enginyera en llanes i fundadora de Spin Meets.

Material necessari per al taller: peces vaqueres pròpies per a customizarlas, la resta de materials de customización estan inclosos.

Upcycling Party (29 d’octubre, 16.00-20.00)

Inscripcions: https://bit.ly/3EmRunc

Viu una experiència increïble que combina moda i sostenibilitat. En la Upcycling Party, podràs portar diverses peces del teu armari que ja no et poses i donar-los una nova vida, customizándolas segons les teues preferències i sense contaminar!.

No són necessaris coneixements previs de costura, l’equip Upcyclick t’ajudarem tant en l’elecció de la customización, com en el procés.

Taller impartit per Mariola Marcet i Rosa Durá de l’equip de Upcyclick.

Material necessari per al taller: peces pròpies que ja no et poses i t’agradaria donar-los una nova oportunitat, la resta de materials de customización estan inclosos.

desde hasta
Scheduled Formació Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
15/10/2021 - 29/10/2021