Esdeveniments

Taller de producció col·laborativa de Ciuta·lab (1)

CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
04/06/2022 - 05/06/2022
  • Tallers de producció col·laborativa de la primera convocatòria ‘Ciuta·lab x #MisiónClimática’, en la qual buscàvem idees que pogueren contribuir a l’assoliment de la #MissióClimàtica.

Entre les propostes que es van presentar, un Comité de Selecció compost per tres persones (1 de Las Naves, 1 de València Clima i Energia i 1 de l’associació Mesura) han seleccionat, seguint els criteris definits en la convocatòria, les següents:

a. Conéixer horts urbans i realitzar propostes per a portar-los a partir de planters propis. Presentada per: Carmen Sapiña Font.

b. Comunitats energètiques locals. Presentada per: Comunitat Energètica Local ‘CEL Castellar-Olveral’.

c. La ciutat respira. Presentada per: María José Sales.

d. Like a bosc. Presentada per: Bernat Ivars Vinaròs.

e. Rutes d’interpretació del paisatge horta, patrimoni i avifauna. Presentada per: Associació de Veïns de Castellar-L’Oliveral.

Un Taller de Producció Col·laborativa és, en resum, un espai en el qual posar en contacte a persones amb idees amb gent que vulga ajudar per a fer-les realitat. El Taller de Producció Col·laborativa, en el qual es desenvoluparan els prototips de les idees seleccionades en aquesta convocatòria es durà a terme en Les Naus (C/Juan Verdeguer, 16) al llarg de quatre dies durant els caps de setmana del 4 i 5 de juny, i de l’11 i 12 de juny.

L’horari del taller serà de demà (de 11h a 14h) i vesprada (de 16h a 19:30h) en els dissabtes, i es continuarà als matins en els diumenges (de 11h a 14h), deixant lliures les vesprades de diumenge. En els dies que van del 6 al 10 de juny les persones participants tindran a la seua disposició l’espai de Ciuta·lab en Las Naves durant l’horari d’obertura del centre (de 8 a 20.30 h.) si desitgen utilitzar-ho per a continuar treballant en el desenvolupament dels prototips.

La figura de la persona col·laboradora és fonamental en el plantejament dels Tallers de Producció Col·laborativa, que es proposen com a espais on fer en comú i intercanviar coneixements, sabers , inquietuds, afectes, entre totes les persones participants. És per això que en la convocatòria ‘Ciuta·lab x #MisiónClimática’ es plantejava que les propostes havien de “estar obertes a incorporar la col·laboració de noves persones, amb un enfocament d’aprenentatge col·laboratiu que aportació, complete i fins i tot transforme la idea inicial per a aconseguir tot el seu potencial”.

Les persones col·laboradores s’incorporaran a l’equip de desenvolupament d’una de les propostes seleccionades aportant els seus coneixements i idees, al mateix temps que aprenen de la resta del grup comptant a més amb l’acompanyament de l’equip de persones mentores per al desenvolupament de les idees seleccionades.

Per a participar com a persona col·laboradora, no fa falta ser un “expert/a”, només tindre ganes de conéixer, compartir, col·laborar… Qualsevol persona interessada és benvinguda a sumar-se! Per a apuntar-te com a persona col·laboradora et suggerim els següents passos: Consulta la informació sobre les idees seleccionades ací. Tria amb qual de les idees seleccionades t’agradaria col·laborar. Apunta’t com a persona col·laboradora en aquest formulari. Recorda! Tens fins al 25 de maig per a apuntar-te. T’esperem!

desde hasta
Scheduled Esdeveniments Eventos Ciuta·lab Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
04/06/2022 - 05/06/2022