Exposicions
Subhasta solidària fotogràfica ‘Canvi d’Enfocament 2022’
CATEGORIA:
Exposicions
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
17/12/2022
  • Canvi d’Enfocament és una exposició i subhasta fotogràfica solidària que se celebra anualment a la ciutat de València.
  • Aquesta sisena edició tindrà lloc el 17 de Desembre de 2022, a les 12h, en Las Naves.

L’exposició i subhasta estarà formada per les fotografies, de temàtica lliure, donades per 80 fotògrafes i fotògrafs, de diverses procedències i estils.

Totes les fotografies participants (no existeix selecció prèvia per part de l’organització) estaran publicades, abans de l’esdeveniment, en el compte d’Instagram @canvie_de_enfocament.

Cada any es tria un projecte solidari amb el qual col·laborar i al qual es destina íntegrament els diners recaptats durant la subhasta.

Els organitzadors de Canvi d’Enfocament són l’escola/estudie de fotografia Revelar-te (Susana Mar, Vanessa Sánchez i Olga Aznar), el realitzador i fotògraf José Andrés i el fotògraf i assessor en xarxes socials Pollobarba.

En el projecte col·laboren Las Naves, centre d’innovació de l’Ajuntament de València, i Antonio Márquez, dissenyador de la imatge corporativa. Els patrocinadors són el laboratori fotogràfic ATL, Consum, Papes Argente i Cerveses Túria.

El procediment de la subhasta és el següent: durant una hora, amenitzada amb la música de les ‘Guateques que jo et vaig punxar’, es podrà veure l’exposició de totes les fotografies donades, i licitar per elles en les fitxes adjuntes a aquestes.

Conclòs aqueix temps cada fotografia passarà a ser propietat de la persona que més alt haja licitat, que pagarà en efectiu i s’emportarà l’obra en aqueix mateix moment. El total dels diners recaptats en la subhasta anirà a parar a l’associació donatària.

Canvi d’Enfocament naix amb una clara fi social però també pretén que la subhasta es convertisca en un esdeveniment on comprar fotografies, posant en valor el treball de les i els autors, i ser un punt de trobada de totes les persones que, de l’una o l’altra manera, estimen la fotografia.

Scheduled ical Google outlook Exposicions Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
17/12/2022