Imatge d'home ple de colors
Eventos Sono·lab

Sono·lab en el festival internacional VOlumens

CATEGORIA:
Eventos Sono·lab
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
22/09/2023 18:00 - 23/09/2023 23:00

El festival internacional d’Art Digital, Ciència, Tecnologia i Música – VOlumens, celebra la seua setena edició del 20 al 23 de setembre en diverses seus de la ciutat de València.

El laboratori de noves Eines de Creació i Producció Musical de Las Naves, Sono·lab, col·labora amb el festival nodrint la seua programació amb xarrades.

Sota el títol “Quàntum Panorama: Art, Ciència i Tecnologia en superposició,” la xarrada LaserTalk, activitat realitzada  per una de les institucions internacionals més rellevants de l’espai interdisciplinari, la societat Leonardo/ ISAST, explorarà el dia 22 de setembre a les 18 hores en Las Naves les interseccions entre aquestes disciplines. Amb la moderació de Guillermo Muñoz Matutano (Universitat de València), destacats convidats com els investigadors Miguel Ángel García March, Anabel Oblide González, Alejandro Gaita Ariño i Lauren Moffatt discutiran la influència de la ciència i la tecnologia en la creació artística. A més, després de la taula redona, l’artista Lauren Moffatt (Visuals VR) i l’artista sonor i biòleg Ruben García, faran una performance VR i una improvisació sonora sota el títol “Of Hybrids and Strings”.

A les 20 hores, també en Las Naves, tindrà lloc la presentació del Màster Oficial en Disseny Interactiu de la EASD València i la xarrada “L’usuari com a principi i fi dels dissenys hápticos interactius”. Els participants, Olímpia Alarcón, Jorge Ferrer, Pablo Moreno i Juanma Gil, presentaran projectes que aborden el paper de l’usuari en els dissenys hápticos interactius, explorant temes tan diversos com la dislèxia i la millora del rendiment en el bàsquet a través de tecnologies avançades.

Les activitats amb seu en Las Naves són d’entrada lliure i gratuïta. Per a més informació, visiteu la pàgina del festival: www.volumens.es

desde hasta
Scheduled Eventos Sono·lab
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
22/09/2023 18:00 - 23/09/2023 23:00