Esdeveniments
Presentació del llibre “Yo, grafitera”
CATEGORIA:
Esdeveniments
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
24/03/2022 18:00 - 20:00
  • El llibre “Yo, grafitera” recull el paper de la dona en el grafiti, el street art i el muralisme.
  • Las Naves ha col·laborat en aquest, dins de la seua línia de suport a la creació i la cultura valencianes.

En “Yo, grafitera” han participat diferents professionals sobre el tema de la dona en el grafiti, el street art i el muralisme. En la presentació del llibre participaran Nena Wapa, una llegenda als carrers valencians; Loles Grau, artista i promotora d’un dels pocs festivals de street art en femení; i Alexandra, que bolca el seu art tant en pell humana com en la pell de la ciutat.

Oberts a preguntes del públic, xarrarem sobre el fascinant món en què els carrers es converteixen en llenços i les ciutats, en museus d’art a l’aire lliure.

Després de la presentació hi haurà una xarrada entre les artistes participants:

– Loles Grau, artista integrant i col·laboradora del col·lectiu FeministArt, moviment per la visibilització de la dona des de l’art urbà.

– Nena Wapa, llicenciada en BBAA, des de l’any 2006 treballa com a artista urbana amb la tècnica del stencil. Ha format part de l’associació Wall Arttitude amb la qual organitzaven els festivals Grafitea a Xest i Muraliza’t a Muro. En l’actualitat, des de l’estudi-galeria Cocinas4, organitza tallers didàctics sobre art urbà i rutes comentades. Les seues obres es poden contemplar en museus com a l’Etno, el Muvim i el CCCC.

– Alexandra R., artista autodidacta en el que refereix al muralisme.

Scheduled ical Google outlook Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
24/03/2022 18:00 - 20:00