Esdeveniments
Presentació del llibre “La Enfermedad del aburrimiento”
CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
29/09/2022 18:00 - 20:30
  • La Fundació Colisée, en col·laboració amb Las Naves, presentarà el pròxim 29 de setembre a les 18.00 el llibre “La Enfermedad del aburrimiento” , de la doctora Josefa Ros Velasco, i es donarà a conèixer un futur estudi sobre la “Prevenció de l’avorriment en persones majors”.

Aquesta fundació sense ànim de lucre treballa per a millorar el procés d’envelliment en totes les etapes de la vida, objectiu de Healthy Loneliness, projecte europeu del qual és soci el centre d’innovació Las Naves . Com a part de l’àrea d’I+D+i, Colisée col·labora amb un projecte denominat: “PRE-BORED. Well-being and prevention of boredom in Spanish nursing homes”, finançat pel programa de la Unió Europea Horitzó 2020, destinat a l’estudi i la prevenció de l’avorriment en persones majors a Espanya.

L’avorriment és un fenomen quotidià que ens turmenta quan la realitat no compleix les nostres expectatives. Ho coneixem bé. A tots ens visita alguna vegada, en la seua forma més senzilla i passatgera o en la seua expressió profunda i duradora. Fins i tot arribem a sentir-ho en grup. El dolor que ens causa ens predisposa a fer qualsevol cosa per a posar-li fi. Del seu patiment emana la creativitat humana i també resulten els pitjors monstres. La seua vivència és patològica fins a l’extrem d’atribuir-se a la malaltia. No obstant això, l’avorriment no és més que un símptoma. La seua missió és alertar-nos que la relació amb l’entorn està danyada. La nostra responsabilitat, aprofundir en l’arrel del problema i reparar-lo.

¡Inscriu-te!

Scheduled ical Google outlook Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
29/09/2022 18:00 - 20:30