Esdeveniments
Presentació de l’estudi “Prevenció de l’avorriment en persones grans” i el llibre de la Dra. Josefa Ros Velasco
CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
29/09/2022 18:00 - 20:30

La Fundació Colisée, en col·laboració amb Las Naves, presentarà el pròxim 29 de setembre a les 18.00, un estudi sobre la “Prevenció de l’avorriment en persones majors” i, al mateix temps, el llibre “La malaltia de l’avorriment”, de la doctora Josefa Ros Velasco.

Aquesta fundació sense ànim de lucre treballa per a millorar el procés d’envelliment en totes les etapes de la vida, objectiu de Healthy Loneliness, projecte europeu del qual és soci el centre d’innovació Las Naves . Com a part de l’àrea d’I+D+i, Colisée col·labora amb un projecte denominat: “PRE-BORED. Well-being and prevention of boredom in Spanish nursing homes”, finançat pel programa de la Unió Europea Horitzó 2020, destinat a l’estudi i la prevenció de l’avorriment en persones majors a Espanya.

L’avorriment és un fenomen quotidià que ens turmenta quan la realitat no compleix les nostres expectatives. Ho coneixem bé. A tots ens visita alguna vegada, en la seua forma més senzilla i passatgera o en la seua expressió profunda i duradora. Fins i tot arribem a sentir-ho en grup. El dolor que ens causa ens predisposa a fer qualsevol cosa per a posar-li fi. Del seu patiment emana la creativitat humana i també resulten els pitjors monstres. La seua vivència és patològica fins a l’extrem d’atribuir-se a la malaltia. No obstant això, l’avorriment no és més que un símptoma. La seua missió és alertar-nos que la relació amb l’entorn està danyada. La nostra responsabilitat, aprofundir en l’arrel del problema i reparar-lo.

¡Inscriu-te!

Scheduled ical Google outlook Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
29/09/2022 18:00 - 20:30