Esdeveniments

Ponència “La Inteligencia Artificial Generativa desde el enfoque TecnoHumanista” (Pedro Mujica) en el CTO Summit

CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
27/05/2023 12:30 - 13:05
  • Se celebra a Rambleta
  • El CTO Summit és l’únic congrés dirigit a CTOs i equips IT a Espanya que reuneix líders tech que estan fent front als grans reptes tecnològics del sector. El congrés aborda conferències sobre tecnologia innovadora i per al bé social, gestió del talent en equips IT i enfocament del negoci per a CTOs, i és una iniciativa de GeeksHubs.
  • El projecte de Las Naves IANética, ètica per al bon ús de la intel·ligència artificial i la Internet del Tot, estarà representat en aquest fòrum de la mà del seu responsable de contingut, Pedro Mujica, amb la ponència titulada: “La Intel·ligència Artificial Generativa des de l’enfocament TecnoHumanista: Abordant els Nous Desafiaments Educatius en l’actual Ecosistema Digital”.

Pedro Mujica introduirà el gran tema actual de debat després de la irrupció de noves actualitzacions en IA com l’eina ChatGPT, i similars, que estan transformant les nostres vides i la forma en la qual evoluciona el treball. I com ja hi ha grans companyies que anuncien que moltes de les tasques es podran automatitzar i que procedeix realitzar reestructuracions en les seues plantilles.

És en aquest context cal generar un debat entorn de les preocupacions ètiques i educatives que sorgeixen, i sí que estem en el camí correcte perquè hi haja una readaptació del treball al ritme adequat que requereix aquesta nova generació d’eines avançades.

El TecnoHumanisme, com a moviment, reconeix el poder i el potencial de la tecnologia digital i la intel·ligència artificial per a millorar les nostres vides i crear un món millor. No obstant això, al mateix temps, és conscient de la necessitat d’una ètica normativa que guie el desenvolupament i la implementació d’aquestes tecnologies per a garantir que estiguen al servei de les persones i no a l’inrevés. Aquesta ponència busca explorar com el TecnoHumanisme pot proporcionar un marc útil per a enfrontar els desafiaments educatius en un ecosistema digital en constant evolució i acceleració, i garantir que les nostres societats puguen aprofitar al màxim les oportunitats que ofereix la intel·ligència artificial generativa, al mateix temps que es minimitzen els riscos i es preserven els valors humans fonamentals.

Scheduled Esdeveniments
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
27/05/2023 12:30 - 13:05