Esdeveniments
Podcast 10 Sentidos: “Amor en la salut i la diversitat”
CATEGORIA:
Esdeveniments
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
17/05/2022 10:00 - 31/05/2022 12:00
  • Et convidem que dediques uns minuts a meditar sobre l’amor. Aqueix és l’objectiu de la conversa que escoltaràs. Aquest és un podcast del festival 10 Sentidos i Las Naves. I ara et proposem que reflexions sobre com la tecnologia ha modificat les nostres relacions afectives.

Marimar i la seua dona, Almudena, van tindre un accident de cotxe i com a conseqüència la primera es va quedar immobilitzada de coll per a baix. Una no es planteja mai què passaria si la seua parella, d’un dia per a un altre, perd capacitats per a fer determinades coses. Parlar, caminar, moure’s. No ho fa perquè no es veu en la tessitura. O no es vol veure. O perquè li espanten les respostes que puga trobar. María Ángeles Pozuelo és psicòloga de l’Hospital Nacional de Paraplègics de Toledo i porta anys treballant en el centre i tractant a parelles que s’han enfrontat a una lesió medul·lar.

Jo no m’havia plantejat com reaccionaria fins que les directores del Festival 10 Sentidos em van cridar per a proposar-me que moderara una xarrada sobre l’amor i la diversitat funcional. I llavors van començar a assaltar-me els dubtes i les pors. Però sobretot el desconeixement.

Em dic Mariola Cubells. Aquest és un podcast que vol reflexionar sobre l’amor quan la vida fa un tomb i t’obliga a començar de nou.

Modera: Irene Herreras.
Participen: Maria Ángeles Pozuelo (psicòloga clínica i coordinadora responsable de la Unitat Salut Mental de Toledo), María de la Mar de Santos i Almudena Rubiales.

Spotify:

Youtube:

desde hasta
Scheduled Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
17/05/2022 10:00 - 31/05/2022 12:00