Cartell de Pecha Kucha Night 39
Esdeveniments

Pechakucha Night València 39

CATEGORIA:
Esdeveniments
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
01/12/2023 19:00 - 21:00
  • Nova edició de PechaKucha Night amb el més destacat del disseny valencià i la innovació social.
  • Des de fa diverses edicions, Las Naves promou Pechakucha Night València, una iniciativa nascuda a Tòquio i convertida ja en esdeveniment global i l’objectiu del qual és difondre els valors propis del disseny i la creativitat.

L’edició valenciana de PechaKucha Night reuneix en cada ocasió estudis i professionals del disseny i la creativitat units per un factor comú: la innovació social. Cadascun dels i les participants intervé en format 20×20 (20 imatges, 20 segons per imatge), un format altament dinàmic, didàctic i divertit.

PechaKucha Night València és un acte d’entrada lliure i gratuïta fins a completar aforament, se celebrarà a la sala Polivalent de Las Naves i es retransmet via streaming a través del canal de Youtube del centre d’innovació.

Este esdeveniment, nascut a Tòquio en 2003 (la paraula PechaKucha significa “xarrada” en japonés”) se celebra actualment en més de 1.000 ciutats del món i es presenta en un format de presentació de 20 diapositives explicades durant 20 segons cadascuna.

A València, PechaKucha Night, està organitzat per la revista digital DissenyCV, a través del dissenyador Tomás Gorria i el periodista Paco Ballester. PechaKucha Night està promogut per Las Naves, que en la seua línia de treball inclou el suport al disseny innovador que impacte de manera positiva en la vida de les persones.

En esta edició la xarrada serà a càrrec d’Uqui Permui i llevarà per titule “Codisseny i feminisme. En negre contra les violències . Participaran crearqció, Marcelo Alegre Design (projectes Eyesinth i Ylum) Nacho Pérez, (Proyecto A Tientas), Ximo Roca (Proyecto Carbono 0), Chocalá eco design, Andrea Oliwa, Juan Sanz (Humanitaria) i Proyectorextraordinarios.org.

Per al cartell d’esta edició comptem amb la col·laboració de Nuria Bellver i Raquel Fanjul, il·lustradores de Cachete Jack.

Com és habitual, Álex Serrano serà el responsable de posar música a la trobada.

Scheduled Esdeveniments Eventos ICC Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
01/12/2023 19:00 - 21:00