Esdeveniments
Participa en el Baròmetre de l’Avaluació de Polítiques Públiques amb perspectiva de gènere
CATEGORIA:
Esdeveniments
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
30/06/2022 - 30/09/2022

El Laboratori d’Avaluació de Polítiques Públiques Avalua·Lab, de Las Naves de València, llança en la seua segona edició el Baròmetre de l’Avaluació de les Polítiques Públiques amb perspectiva de gènere.

Pots participar en aquest projecte que, de nou, té entre els seus objectius: identificar i mesurar la situació de l’avaluació de polítiques públiques a Espanya, en aquest cas amb perspectiva de gènere; compartir claus entorn d’ella i el seu futur; i generar opinió pública sobre els desafiaments i les línies d’acció.

Des d’Avalua·lab creiem que l’avaluació és essencial per a la millora contínua de les polítiques públiques. En aquest segon any de publicació d’aquest baròmetre, volem complir amb l’objectiu que ens marquem: actualitzar anualment aquesta eina i que es consolide com un instrument nou i útil en l’avaluació de les polítiques públiques.

Per a poder dur a terme aquest estudi necessitem la teua col·laboració, per la qual cosa et preguem que respongues a aquest qüestionari. No et portarà més de 5 minuts. Moltes gràcies.

desde hasta
Scheduled ical Google outlook Esdeveniments
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
30/06/2022 - 30/09/2022