Esdeveniments
OdF | Presentació de les conclusions de l’estudi València Reacciona
CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
16/09/2022 09:30 - 12:30

En aquests moments, més que mai, les empreses necessiten conéixer en quin punt d’adaptació a l’entorn en el qual vivim es troben, així com saber quin full de ruta poden seguir per a enfrontar-se a aquests entorns canviants i imprevisibles.

Cegos España i Las Naves, a través del seu projecte Organizaciones de Futuro, van posar en marxa l’Observatori CEGOS València Reacciona, un estudi de mercat per a conéixer de primera mà com el teixit empresarial de la província de València està reaccionant a les noves realitats en l’entorn VUCA-BANI. El pròxim 16 de setembre a les 09:30 coneixerem els resultats de l’estudi en un esdeviment que tindrà lloc a Las Naves i es retransmetrà en streaming a través del canal de Youtube del centre d’innovació.

L’estudi es focalitza a analitzar com les organitzacions estan responent a les noves realitats a través dels mecanismes de gestió desplegats en els seus quatre abastos d’estructura organitzativa essencial (Client, Talent, Operacions i Lideratge) relacionades amb les tres realitats imprescindibles en aquest moment en la gestió: Noves Tecnologies, Valors i Oportunitats de Negoci. Tota aquesta informació ens mesura els 12 Reptes del Futur que les organitzacions han de considerar en la seua evolució.

Inscriu-te a través d’este enllaç.

Programa preliminar:

De VUCA a VUCA-BANI

Les estratègies a llarg termini ja no tenen sentit, ja que els mètodes desenvolupats al llarg dels anys per a reconéixer i respondre a les grans sacsejades del nostre entorn han perdut efectivitat. Des de finals de la dècada dels 80 l’acrònim format per les sigles en anglés V.U.C.A. ha sigut d’utilitat per a descriure el món com V: volàtil (volatile), O: incert (uncertain), C: complex (complex) i A: ambigu (ambiguous). Aquesta teoria ha subratllat, durant les últimes quatre dècades, la dificultat de prendre bones decisions en un paradigma de canvis freqüents, sovint discordants i confusos. A aqueix V.U.C.A .se li suma ara B.A.N.I., un nou model adaptat a la situació del canvi global i climàtic, que aconsegueix el seu màxim exponent l’any 2020. Aquest model està sent considerat com la manera de descriure el context per a la generació de negocis del futur.

Organizaciones de Futuro

Organizaciones de Futuro és un projecte de Las Naves, centre d’innovació de l’Ajuntament de València, l’objectiu del qual és contribuir a promoure i crear consciència entorn d’altres formes i mentalitat d’organització, lideratge i propostes de valor, clau per a innovar i actuar de forma més conscient en les organitzacions.

Scheduled Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
16/09/2022 09:30 - 12:30