Avalua·lab
Jornades formatives Avalua·lab (online)
CATEGORIA:
Avalua·lab
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
08/09/2021 - 16/09/2021

El Laboratori d’Avaluació de Polítiques Públiques de Las Naves, Avalua·lab, ha organitzat dues jornades formatives online sobre l’avaluació de la innovació social i com formular indicadors per a facilitar l’avaluació de programes i projectes. Aquests tallers tindran lloc el 8 i 16 de setembre.

8 Setembre – 10 a 13h.: Avaluar la Innovació Social.

Aquesta jornada tindrà dues parts, una teòrica de 50 minuts a càrrec d’Antonio Lafuente, investigador científic del Centre de Ciències Humanes i Socials (CSIC) en l’àrea d’estudis de la ciència, al voltant de la importància i la necessitat d’avaluar processos d’innovació social que estan desenvolupant-se a les nostres ciutats.

La segona part serà un taller pràctic en el qual CivicWise ens mostrarà com fer ús d’una eina que possibilita avaluar la innovació social dissenyada per la seua organització i que es diu civímetro.

16 Setembre – de 10 a 13h.: Com formular indicadors per a facilitar l’avaluació de programes i projectes.

Jornada a càrrec de K-Veloce, consultora experta en I+D+I i amb experiència en l’avaluació de programes i projectes europeus. Serà un taller pràctic respecte a com fer indicadors per a incloure en els plans, programes i projectes públics o a desenvolupar per part d’organitzacions de la societat civil i empreses privades.

desde hasta
Scheduled Avalua·lab Formació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
08/09/2021 - 16/09/2021