Programació
Jornada sobre ocupació i transició energètica
CATEGORIA:
Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
29/10/2021 09:30 - 14:00

 

  • Des de “El Marítim Innova” s’organitza aquest taller sobre ocupació i transició energètica divendres que ve 29 d’octubre de 9.30h. a 14h. en Las Naves. 
  •  Durant la sessió, es presentarà la investigació “Ocupació, canvi climàtic i política econòmica: cap a un nou model per a la ciutat de València”. 

El projecte europeu MAtchUP, coordinat per l’Ajuntament de València, està implementant en Poblats Marítims 52 accions innovadores sota la marca local “El Marítim Innova”.

Entre altres objectius, destaca la meta de contribuir a l’impuls de polítiques públiques municipals orientades a la generació de noves oportunitats d’ocupació verda a València ciutat.

Amb la finalitat d’aprofundir sobre les barreres i oportunitats detectades per a contribuir a una transició energètica justa, des de “El Marítim Innova” s’organitza aquesta jornada amb professionals experts de l’àmbit institucional, econòmic, sindical i acadèmic.

Més informació: 

El Marítim Innova

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and Innovation programme under grant agreement N°774477.

 

Scheduled Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
29/10/2021 09:30 - 14:00