Esdeveniments
Jornada Disseny amb Impacte Positiu
CATEGORIA:
Esdeveniments
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
21/09/2022

El disseny està present en tots els àmbits, activitats i moments de la nostra vida. Això fa que les professionals del sector tinguen en les seues mans la responsabilitat i la capacitat de contribuir a un món més sostenible, respectuós i inclusiu, a través de les seues creacions.

Per tal de posar en valor este potencial del disseny, l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) ha creat els Premis Impacte Positiu, dins de la VI edició dels Premis ADCV. Són un total de 8 guardons: cinc en disseny de producte, dos en disseny gràfic i un en espais. Es tracta dels treballs d’estudis i professionals que contribueixen, de manera destacable, a la mill0ra de la societat i de l’entorn.

El dimecres 21 de setembre en coneixerem els seus responsables, en la jornada “Disseny amb Impacte Positiu”, a les 19h, al centre d’innovació Las Naves, entitat coorganitzadora de l’esdeveniment.

 

Programa

19h. Benvinguda: Marta Chillarón, directora de Las Naves, i Ángel Martínez, president de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana.

19:10h-20:30h: ‘El millor disseny amb el major impacte positiu’, presenta María Navarro, gerent de l’ADCV. 

  –‘Col·lecció Roots’, de Studio Inma Bermúdez. 

  –‘Etiquetes inclusives per a Zeta Beer’, de Trampolín. 

  –‘Guía para un comercio y hostelería sostenibles’, de Hoy es el Día. 

–‘Ànec V’, de APU’A (Tera Yegros y Ana González). 

–‘Clínica dental infantil de Isabel Cadroy’, de l’estudi Vitale. 

–‘Fairy’, de Nacho Timón Diseño Industrial y Vicente Blasco. 

–‘Hari Re-Wood’, d’EstudiHac. 

–‘Knopare’, de Studio Inma Bermúdez. 

20:30h-20:45h: Preguntes i debat amb el públic assistent.

Es tracta d’una trobada oberta a totes les persones interessades, que s’emmarca en els actes de la València Disseny Week 2022, organitzada per l’ADCV. L’any de València Capital Mundial del Disseny, la VDW enllaça amb el programa oficial del World Design Street Festival, coordinat per World Design Capital València.

Ens hi acompanyes?

Scheduled Esdeveniments Eventos ICC Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
21/09/2022