Esdeveniments

Jornada “Complim amb el dret a l’alimentació a Espanya?”

CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
26/11/2021 10:00 - 14:00
  • Las Naves celebra la jornada “Complim amb el dret a l’alimentació a Espanya?” dins de l’Assemblea Anual de l’Observatori del Dret a l’Alimentació d’Espanya de 2021.
  • Té com a eix el treball realitzat per part dels seus membres per a elaborar el primer informe d’indicadors sobre Dret a l’Alimentació a Espanya i es presentaran els resultats preliminars durant la jornada.

L’Assemblea Anual de l’ODA-E 2021 se centrarà en la creació d’indicadors i mesurament del Dret a l’Alimentació a Espanya, tenint com a eix el treball realitzat per part dels seus membres per a elaborar el primer informe d’indicadors sobre Dret a l’Alimentació a Espanya. També es comptarà amb persones expertes, experiències i moviments que s’han generat en l’últim període que naixen de la necessitat de donar seguiment a l’avanç dels compromisos polítics realitzats al voltant del Dret a l’Alimentació a Espanya.

Els objectius de la jornada són analitzar l’estat del mesurament de l’estat i progrés del Dret a l’Alimentació a Espanya; presentar els avanços del primer informe del Dret a l’Alimentació d’Espanya realitzat per l’ODA-E; compartir les experiències i treballs realitzats per diverses universitats i entitats sobre indicadors relacionats amb el DAA; i visibilitzar el compromís dels governs amb el dret a l’alimentació.

Comptarem amb la presència del recentment nomenat president del Comité de Seguretat Alimentària Mundial de Nacions Unides, Gabriel Ferrero, com a ponència inaugural. La clausura està a càrrec del Ministeri de Consum, a través d’Isabel Peña-Rey, directora de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutricional.

També es presentarà el treball realitzat per Las Naves per a crear un indicador innovador que mesure l’ODS2 a la ciutat de València (sostenibilitat dels menús escolars).

COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
26/11/2021 10:00 - 14:00