Invitació per a la presentació de projectes
Esdeveniments

II Jornada “Diseño con impacto positivo”

CATEGORIA:
Esdeveniments
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
19/09/2023 18:30 - 20:30
  • La segona edició de la jornada ‘Diseño con impacto positivo’ enllaça amb l’exposició ‘El fruit del disseny’, que reuneix més d’un centenar de projectes que reflecteixen l’aliança entre el disseny i el sector agroalimentari de la Comunitat Valenciana.
  • Las Naves, centre d’innovació de l’Ajuntament de València, és coorganitzador de l’esdeveniment.

La trobada, que organitza l’Asociación de Diseñadores de la Comunitat Valenciana (ADCV), posa el focus en set dels treballs recollits en la mostra, seleccionats per la seua aportació a la temàtica, els criteris sostenibles i valors vinculats als ODS, la seua qualitat i originalitat.

Durant la sessió, aprofundirem en els processos creatius de les set peces i la integració de la sostenibilitat en la seua concepció i desenvolupament, de la mà dels dissenyadors i dissenyadores que els han creats. Es tracta de:

  • ‘Malærba’, dissenyat per Migue Martí y Barana. Acció creativa.
  • ‘Letern, sin desperdicio’, de Brandsummit per a Ricard Camarena.
  • ‘Sirope Lab: Experimentación y diseño para la transición socioambiental’, un projecte d’experimentació de Sirope Lab sobre biomaterials de residus agroalimentaris.
  • ‘Cacaus climent’, disseny per a Ca Climent d’un equip de professionals freelance: Miriam Vilaplana, Alba Abellán, Ana Gómez y Enric Roig.
  • ‘Vinos+Cavas ecológicos’, del Studio Inma Bermúdez en col·laboració amb Silvia Martínez per a Bodegas Dominio de la Vega.
  • ‘Era’, de María Yin & Sayavera Studio per a l’empresa de farines ecològiques Era.
  • ‘Papernet’, envàs de PackCo, Brand and Packaging per a Naranjas Papillon Ripoll & Cia y Anecoop.

La jornada ‘Diseño con impacto positivo’ és un dels ‘esdeveniments destacats’ de la XIV València Disseny Week (VDW), la gran setmana del disseny organitzada per l’ADCV, que enguany enllaça amb el València Design Fest.

Està oberta a l’assistència de totes les persones interessades, siguen o no professionals del món del disseny, que tindran l’oportunitat de comentar sobre els projectes presentats directament amb els seus responsables en línia amb l’objectiu principal de la Vàlencia Disseny Week: acostar disseny i ciutadania.

La imatge gràfica de la jornada i de l’exposició amb la qual enllaça, ‘El fruit del disseny’, ha sigut desenvolupada pel tàndem creatiu format per Uve Francés y Chavo Roldán, membres de l’ADCV.

L’entrada és lliure, fins a completar aforament.

Scheduled Esdeveniments Eventos ICC Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
19/09/2023 18:30 - 20:30