Esdeveniments
Ier Congrés Internacional Educació en Disseny i Sostenibilitat ODS
CATEGORIA:
Esdeveniments
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
03/11/2022 09:00 - 04/11/2022 18:00

En aquest Congrés Internacional es combina educació en disseny i sostenibilitat, amb la intenció d’arribar a conclusions interessants dins dels àmbits de la cultura, els ODS, l’educació i el disseny. El Congrés consolida els treballs que ha realitzat el grup CREARI durant els últims anys, tractant aspectes referits a l’educació en arts i la cultura visual des de l’àmbit pedagògic. Una trobada acadèmica pensada per a implicar aquelles persones que tant des de la perspectiva professional com des de la pràctica educativa puguen estar interessades a analitzar la situació actual i gestionar propostes de futur en el terreny de l’educació en disseny, l’educació artística, la creativitat i la consecució dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible ODS.

Analitzarem les novetats i els nous usos educatius i creatius de les derives socials, culturals i formatives que concorren en els àmbits del disseny i la seua pedagogia.

València és Capital Mundial del Disseny en 2022, per això qüestions com l’educació en disseny o l’educació per a la sostenibilitat no poden romandre alienes a aquest esdeveniment de caràcter internacional.

desde hasta
Scheduled ical Google outlook Esdeveniments Programació
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
03/11/2022 09:00 - 04/11/2022 18:00