Cartell de la presentació del llibre UPGRADE
Esdeveniments

GENTS | Presentació del llibre ‘UPGRADE. Desarrolla tu perfil a prueba de futuro’

CATEGORIA:
Esdeveniments
INFORMACIÓ:
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
16/02/2023 18:00 - 20:00

L’Observatori de Tendències Socials de Las Naves GENTS analitza la tendència del treball en 2023.

2023 arriba amb noves tendències i en GENTS, l’Observatori de Tendències Socials de Las Naves, hem programat un esdeveniment per aprofundir en una d’elles: la tendència del treball.

En primer lloc, acollirem la presentació del llibre ‘UPGRADE. Desarrolla tu perfil a prueba de futuro’ de Mónica Quintana i David Alayón. El llibre és una guia que reuneix de manera molt senzilla alguns dels marcs i eines necessaris per a alliberar el nostre potencial i portar-nos al següent nivell. Inclou un mapa de competències que ajudarà a afrontar el futur sense por, navegar la incertesa i convertir-nos en agents de canvi.

A més, tindrem l’oportunitat de reflexionar sobre la tendència del treball analitzada per Innuba i recollida per Organizaciones de Futuro, altre dels observatoris de Las Naves on es creen sinergies i es transformen les organitzacions en empreses més humanes, innovadores i sostenibles. ‘Viure per a treballar. Treballar per a viure’ serà el tema de la taula rodona en la que a més de Mónica Quintana i David Alayón participarà Empar Soriano, tècnica I+D+i de Las Naves per a parlar de la jornada laboral de 4 dies de la que Las Naves és la responsable d’avaluar. Amb ells estarà Pablo del Río, assessor de Mindset, per a abordar noves maneres de treballar i viure com el coliving.

A continuació trobaràs més informació sobre els autors del llibre.

Mónica Quintana

Coach i estratega experta en innovació, lideratge i transformació cultural. Fundadora i CEO de Mindset, ajuda a persones i organitzacions a preparar-se per al futur i a convertir-se en agents de canvi positiu mitjançant el desenvolupament de noves competències, mentalitats i maneres de treballar. Mónica ha rebut diversos premis i reconeixements per la seua trajectòria, entre ells el nomenament per la revista Forbes com una dels millors 40 futuristes a Espanya, la Medalla d’Or Europea al Mèrit en el Treball o el reconeixement com a Dona Referent en Emprenedoria Innovadora. Polímata i zebra, aspira a ser sàvia.

David Alayón

Expert en innovació i en tecnologies disruptives. Ha sigut nomenat per la revista Forbes com un dels millors 40 futuristes d’Espanya en 2021. És cofundador i CIO de les consultores Innuba i Mindset; cofundador i soci de Darwin & Verne (agència creativa) i soci i mentor de startups com Guud, uSizy o Hoop Carpool. Alayón va treballar com a responsable de Projectes d’Innovació en Inditex i és el creador del podcast Heavy Mental i la newsletter Future Today. És docent en escoles com l’Institut d’Empresa (IE) i ha impartit conferències en esdeveniments com TEDx, Mobile World Congress o South Summit.

Programa

18:00 Benvinguda.

Francisca Hipólito, tècnica I+D+i de Las Naves i responsable de GENTS.

18:10 Presentació llibre “UPGRADE. Desarrolla tu perfil a prueba de futuro”.

Mónica QuintanaDavid Alayón.

18:30 Torn de preguntas.

18:45 Taula redona ‘Viure per a treballar. Treballar per a viure’.

Empar Soriano, tècnica I+D+i de Las Naves i responsable d’AVALUA·LAB.

Pablo del Río, assesor de Mindset.

Mónica Quintana, fundadora i CEO de Mindset.

David Alayón, cofundador i CIO de Mindset i d’Innuba.

19:30 Torn de preguntes i firma de llibres.

Scheduled Esdeveniments Programació Tendències Socials
COMPARTEIX:
TW - FB
CONVOCATÒRIA:
16/02/2023 18:00 - 20:00